Grudge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 saçma sapan bi search engine kullanarak netten saçma sapan şeyler aratmaya yarayan iconlar peydah oldu masa üstümde. Bırakın silmeyi sağ tıklayamıyorum, isim değiştirmeyi deneyemiyorum, ve en garibi de sürükleyip bi yere bırakamıyorum. sadece arrange icons yaptığımda diğer iconlarla beraber hareket ediyolar ve her türlü iconların en sonuna yerleştiriyolar kendilerini. ikonların üzerindeki bütün etkim bu. default browserım firefox fekat bunlar explorer'ı çalıştırıyolar. ayrıca bu sabah yoktu bunnar masa üstümde. sadece azureus çalışıyo gün boyunca. antivirXP kullanıyorum antivirüs yazılımı olarak. ad-aware (up to date) ile taradığımda konuyla ilgili bişey bulamıyo. ikonlar sadece masa üstünde görünüyo. masa üstünün içeriğini gösteren diğer klasörlerde görünmüyolar. (gizli dosyalar görülüyor normalde...) güvenli kipte de durum aynı... bu arada asa üstünde silmeme izin vermeyen başka bi dosya daha vardı. bunlarla beraber formata doğru emin adımlarla ilerliyorum. da nası bişey lan bu??? indestructible dosya yapmış resmen herifler. terbiyesizlik ya herşeyin ötesinde...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hic bilmedigin bir program kurdun mu, bazen bende bir kac program kuruyorum bu programlarla birlikte ne oldugunu bilmedigim spyware'lar da yukleniyor. bir arastir bakalim. ac program ekle/kaldir'i bilmedigin ne var ise kaldir derim ben.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yok. kurmadım. ya da kurulmamış diyim. çünkü rasgele program yüklemem. ayrıca bu öyle bişey diil bariz.[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tüylerim ürperdi ya. Spy Sweeper ı bi denesene Grudge. o gibi şeyleri buluyo.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yok spysweeper daha önce silemediğim zımbırtıyı temizledi fekat bunlara bişey diyemedi...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende böyle bir sorun olmadı o yüzden tam anlayamadım ama eğer tek derdin bu kısayolları silmekse, başka türlü dertler de açıyorlar başına ama; explorerı task managerdan kapatıp, cmd ye girip ordan silmeyi deneyebilirsin..[signature][hline] » lé³t ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 şaka gibi desktop dışında iconları hiçbi şekilde bulamıyorum ve göremiyorum... dolayısıyla command falan da yalan...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yani aslında yoklar; ama varlar!.. incelenmeye alınması lazım... kaç tane bunlar, adları neler ayrıntısıyla? sağ tıklanmıyo ama seçilebiliyor mu?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 spy deil direk trojan o. Banada olmuştu. hatta eğer dialup isen internetten de kopamazsın. www.pandasoftware.com activescan deneyecen. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Aralık 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 başka önerisi olan???[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nasıl bi spydır trojandır bu? Demek öyle sitelere giriyorsun ki böyle zımbırtılar giriyor bilgisayarına :-p İçinde 6.0 gibi eski dos u olan bi sistem disketiyle bilgisayarı açıp masaüstünün klasörüne git ordan elle sil, xp nin cmd siyle olmuyor genelde. Yada hd i başka bir bilgisayara takma şansın varsa slave yap öyle bak masaüstüne, bi şekilde kayıtları yüzünden my computer vs. gibi olmuş iconlar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sirf masa ustu ise : masa ustu > sag tik > props > desktop > customize desktop > clean desktop sec ve ordan tikleyip ucur ben silinmeyen bluetooth iconunu oyle silmistim bu olmazsa xp cdsi tak cd den repair console ac ordan c:docs and settshededesktop'a gir poker.ink leri sil eger bunlar kisayol degilse goremedim resimden cmd yi ac desktopa gel dir yaz formatlarina bakip poker.xxx yazip sil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 29 Aralık 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hiçbi şekilde dosyasal varlıklarını tespit edemiyorum ben bu ikonların. cmd. ile de görünmüyo, clean desktopta da. masa üstünde oldukları gerçeği dışında masa üstünde olduklarını gösteren en ufak bi iz yok... ayrıca eski versiyon dos neyin de kesmez. ntfs kullanıyorum fat olarak. mbğr türlü de bişey değişeceğini sanmıyorum. ya bunlarla yaşamayı öğrenecem ya da formatlicam...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Grudge, 29 Aralık 2004 19:01 tarihinde demiş ki: başka önerisi olan??? MSN Plus Yuklerken Sponsor Anlasmasini Isaretleme Onerim Bu :D[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hön?[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://support.microsoft.com/kb/315222 bi yabancı sitede şu linki vermiş ama çözüm diye bişi yok burdada. bide şu linki vermiş aynı sorun için http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/windows/xp/all/reskit/en-us/prkc_fil_cycz.asp[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 www.lavasoftusa.com[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ad-aware başarılı olmamış..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yok olmuyo... bunlarla yaşicam sanırım ben bi süre... masa üstünde durup sinir bozmaktan başka bi zararları yok zaten. (sanırım...) bi dahaki formata kadar bunlarla beraber yaşicam gibi gözüküyo...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 zararın neresinden dönülse kardır.formatla boş bi zamanda[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 cek formati gitsin yahu ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tatilde uğraşırım artık...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 msg plus varsa silmeyi bir dene.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar