WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 normalde dışarda yaşayan kediye cama mama koyarak besliyordum sonra içeri girmeye falan başladı içerde yatıyor, kum aldım kakasını kuma yapıyor hep ama çişini çarşaf yorgan oda zemini vs bilimum yerlere bırakıyor, ne yapabilirim, niye böyle yapıyor ? yardım pls *not maksimum 1 yaşında gibi ve dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yardım plxxxxxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi mart ayı yaklaştı bi mevzular dönüyor olabilir. normalde kediler kum varsa gidip yatağa işeyecek hayvanlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bi de kediyi eve alacaksan hep bu şekilde parazit aşılarını falan yaptır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 daha tam alışmadı kucağa gelmiyor ürküyor falan. alışınca yaptırıcam aşıları , beklemeden bi şekil kafese sokup götürsem problem olmaz mı ? güven vs kaçıp gitmesin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ne bilim abi eve giriyo diyince alışamadığını düşünemedim ki. :D şuna bak hem eve giriyo hem kucağa gelmiyo fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 9 dan sonra yatağa geçip ordan çağırıyo bi de sfsdf tek başına da uyumuyo sdf neyse bakalım mbi çözüm yok herade çiş olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 kedi kız mı erkek mi? kucağına o gelmeyecek, sen alacaksın. götür aşısını yaptır hayvanın, ona da sana da yazık. aşısız kediyle aynı çatı altında yaşanmaz. trainspotting izlemedin mi sen? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Veterineri eve çağır aşı için. Yine çağır, pirelenirsin hatta daha kötüsü bağırsak solucanıyla bilmemneyle uğraşmak zorunda kalırsın sonra. Bir de kedi senin yatağına işiyorsa kasıtlı işiyordur. Ya koku yabancı geliyordur, işaretlemeye kasıyordur ya da ona ilgi göster diye uğraşıyordur. Yoksa tuvalet diye bellememiştir orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 asilar mutlaka baslatilmali. tum asilar ayni anda yapilamadigi icin zaten bir sure sIkIntI ve bol veteriner ziyareti olacak. simdiden baslasin. asilar ikinizin sagligi icin de cok cok cok onemli. evde asisiz kedi olmaz. mutlaka hemen vakit gecirmeden gotur veterinere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar