Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Tokyo Ravens

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Ana karakterimiz Tsuchimikado Harutora, Tsuchimikado ailesinin yan kolunun ogludur. Her ne kadar (onmyō no kami) Tsuchimikado Yasutomi'nin kanindan gelse de ruhlarla ve onmiyouji buyulerine karsi yeteneksizdir.

Cocukluk arkadasi ve kuzeni Tsuchimikado Natsume ise kabilyeti ve dogumundaki kehanetten dolayi Tsuchimikado Yasutomi'nin reenkarnasyonu oldugu dusunulmektedir.

Harutora hem yeteneksizliginin hem de kisiligi yuzunden her ne kadar onmiyouji dunyasina uzak kalmak istesede kaderin ona cok daha farkli bir yon cizeceginden habersizdir.

Hikaye oncelikle baya sikici gelmisti. Mangasini okuduktan sonra,ki mangasi sanirim tx serisinin 13. bolumune kadar cevrilmis durumda, ortalama bir seri olacagini dusunuyordum. Ama seri bu son 10 bolumde inanilmaz toparlandi.

Ki seri light noveldan uyarlanma ve hikayesi gercekten su son bolumle baya baya bu sezonun benim icin en iyi animeleri arasinda yer aldi.

Hikaye kisaca onmiyouji aileleri arasinda gecmekte. Ama birazcik daha modern bir yaklasimi var.

tl;dr guzel seri izleyin efenim

Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ben de seviyorum bayağı.
Random generated shounen diye başlamıştım da çok güzel çıktı.

20

Esas oğlanın Yakou çıkacağı belliydi de arada Natsume yi öldürmesinler ya...
Gerçi tam hareme bağlıyo derken esas kızı bu şekilde öldürürlerse alkışlamaya da başlayabilirim ama emin değilim dalabilirim de :p

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...