SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ana karakterimiz Tsuchimikado Harutora, Tsuchimikado ailesinin yan kolunun ogludur. Her ne kadar (onmyō no kami) Tsuchimikado Yasutomi'nin kanindan gelse de ruhlarla ve onmiyouji buyulerine karsi yeteneksizdir. Cocukluk arkadasi ve kuzeni Tsuchimikado Natsume ise kabilyeti ve dogumundaki kehanetten dolayi Tsuchimikado Yasutomi'nin reenkarnasyonu oldugu dusunulmektedir. Harutora hem yeteneksizliginin hem de kisiligi yuzunden her ne kadar onmiyouji dunyasina uzak kalmak istesede kaderin ona cok daha farkli bir yon cizeceginden habersizdir. Hikaye oncelikle baya sikici gelmisti. Mangasini okuduktan sonra,ki mangasi sanirim tx serisinin 13. bolumune kadar cevrilmis durumda, ortalama bir seri olacagini dusunuyordum. Ama seri bu son 10 bolumde inanilmaz toparlandi. Ki seri light noveldan uyarlanma ve hikayesi gercekten su son bolumle baya baya bu sezonun benim icin en iyi animeleri arasinda yer aldi. Hikaye kisaca onmiyouji aileleri arasinda gecmekte. Ama birazcik daha modern bir yaklasimi var. tl;dr guzel seri izleyin efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mangasını es geçelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 of bu ne abi surekli kizariyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 1. bölümü izledim güzel beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kitabin cevirileri varsa direk ona devam ederim ben seri bitince. cizimler guzel hele ilk acilis parcasina hastayim. Kosarken iyi boost veriyor sadf bu sirada su an googledan sakin aratmayin tokyo ravensi auto complete hayvan gibi spoiler veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 16. bölüme geldim harbi iyi gidiyor. Hiç sıkmadı, ama çok karman çorman factionlar. Kim ne belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 20,bölüm Belli oldu az biraz kimin ne olduğu, tahmin etmiştim descentin esas oğlan olduğunuda ailenin böyle yapmış oalcağnı düşnümemiştim. Resmen child swap yapmışlar. 1 hafta bekle şimdi yeni bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 oha run mi yaptin asdfsd cok guzel yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bugün boştum, izleyecekte bişey yoktu. Buna dadandım. Çokta keyifliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bunu ben de seviyorum bayağı. Random generated shounen diye başlamıştım da çok güzel çıktı. 20 Esas oğlanın Yakou çıkacağı belliydi de arada Natsume yi öldürmesinler ya... Gerçi tam hareme bağlıyo derken esas kızı bu şekilde öldürürlerse alkışlamaya da başlayabilirim ama emin değilim dalabilirim de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Sevdim güzel aranıyodum zaten Onmyojili bişiler iigeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 son bolumde son arcta belli oldu 6. kitabi yapip bitirecekler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ortalık karıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 cogh guzel bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar