Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Tabi doğru ya deneyimli oyuncu anında görür bit kadar adamı . Bende zaten yeni başladım oynamaya mmorpgleri hiç anlamam bu işlerden çaylak çaylak takılıyorum zaten . Hey gidi günler bu adsl kablo vs furyası başlamadan çok çok önce biz bu işlerle uğraşıyorduk . Ben deneyimli oyuncuyum muhabbetinide başkasından görüp araklamışsındır .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Arkadaşim bu işin deneyimle alakası yokki fazla.Bende alliance tarafinda oynadiğim için söylüyorum.Bir arkadas yazmis taurenler iri olduklarindan kimseler önce taurenlere dalmiyo diye ve korkutucu oluyolarmis hehe çok güldüm :) İneğin neresi korkunç olucak söylermisin?Dunedain dogru yazmis.Genelde herkez önce taurenlere daliyo çünkü deve gibi boy pos var heryerden göze batiyo.Kaçsa bile raidde bulabiliyosun onu tekrar.Ondan genelde herkez önce taurenleri temizliyo.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Taurenin cüssesinin büyüklüğü filan hikaye oynamanıza bakın derim[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Deadmarine, 18 Aralık 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Çiçekler böcekler doğa aşk barış diyorsan alliance ol. Yok ben lvl kasacağım savaşacağım diyorsan horde'a bekleriz. Eheh bence tam tersi nedne çünkü malum doğanın dengesi , vahşi yaşamı koruyalım tadında olan tek ırk var oda Tauren , PEki hangi ırk tüm ağaçları doğayı vsyi katlediyor makineleşmenin önünü açıyor dwarflar tabiki. Yani çevre ot böcek daha çok Horde , sanayileşme , doğayı yok etmeyse daha çok Alliance kısmını yaptığı birşey . Level alma ve eşya kasma işiniyse nerde olursan ol yapıyorsun onun kaçarı yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 aslında ole dunursen night elflerde doga dostu orclarda katlediyo her tarfı[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Night elfler korumuyor ya onlarda agacları oyuyolar falan koruyoruz diyolar ama aslında kullanıyorlar işlerine geliyor kullanmak güçlerini ordan alıyorlar . ORcların yıkıcılıgına birşey diyemem ama :D . Adamların adım atışı bile yerdeki şeyleri ezmeye yönelik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 gelin troll olun barrens razor hill açık alan çok güzel troll tipleri çok güzel[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bende once horde- undead ile oynamayi planliyordum ama daha sonra human paladinde karak kildim. Aslinda birde death knight diye bir class eklenseymis cok guzel olurmus gerci o zaman horde tarafini secerdim. İsin garibi daha oyunun ne betasini oynadim nede cd aldim :( screenshotlara bakip forumlari okuyup kendimi tatmin ediyorum. Okul dolayisi ile ikamet ettigim yer wow oynamayi imkansiz kiliyor. Artik avrupa serveri tam olarak faaliyete gecerse yazin yapicam bir guzellik kendime. Ne diyim artik bol bol keyfini cikarin :( ühühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Granis, 18 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Bir arkadas yazmis taurenler iri olduklarindan kimseler önce taurenlere dalmiyo diye ve korkutucu oluyolarmis hehe çok güldüm :) İneğin neresi korkunç olucak söylermisin? hehe, aynen[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paladin veya human mage olucaktım ama şunuda okuyunca; Shaman New Spell: Reincarnation (Level 30). Reincarnation is a passive ability that will give you the option of letting you resurrect yourself once every hour upon death. zaten birsürü özellikleri vardı birde bu eklenmiş şeytan horde ol diyor.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ya neyi istiyosan onu seç.Sonra pişman olursun biz sana şunu seç, bu çok güçlüydü, yok bu böyleydi dersek.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Jezz, 19 Aralık 2004 12:18 tarihinde demiş ki: Paladin veya human mage olucaktım ama şunuda okuyunca; Shaman New Spell: Reincarnation (Level 30). Reincarnation is a passive ability that will give you the option of letting you resurrect yourself once every hour upon death. zaten birsürü özellikleri vardı birde bu eklenmiş şeytan horde ol diyor. oyunun en kullanissiz spell i res sicknes verior 10 dk.hicbi ise yaramayan bi spelldir[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bence başkalarının fikirleri ile ırk/class seçmek yapılacak en büyük hatadır. Seni en çok hangisi çekiyorsa onu seçmelisin, yoksa kısa zamanda karakterinden ve oyundan bıkarsın. Birde, konu açarken daha bilgilendirici başlıkları tercih edelim. Ufak bir ekleme yaptım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 19 Aralık 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 horde olmayı amaclıyodum fakat undead le oynayınca hordan tamamen sogdum troll/shaman oynarken tekrar ısınırken ne oldu cozemden human paladin olmusum aslında horde olmak ii ama undead questi yapmaya bir gidiyim desem sanrım oan bıkarım oyundan ama soyliyim horde undead in mekan ve sehirleri dısında gayet iii bir taraf[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Undead mekanları ve karakterleri gayet güzeldir. İnanmayın bunlara... :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Alliance ol. Gerçekten şirin şirin gezin etrafta hordelar çok tipsiz amaaan.. İnekler ile ConCon tipli trollerden mi korkucaksınız. Alliance olun derim ben ki biz biraz eğlenelim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Battle.net ten gelen bir undead cılgınlıyım var onu wow da da devam ettiriyorum ama undead warlockımla sıkıldığım zamanlar cok oldu.Trisfal glades kadar bayıcı bir yer yok ama inadına undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Valla ben iki acc alıcam hem horde hem alliance oynıycam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Orc Paladin en güçlüsü.. Birde gnome shaman[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Paladin (level 69) [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 20 Aralık 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: dwight, 20 Aralık 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Battle.net ten gelen bir undead cılgınlıyım var onu wow da da devam ettiriyorum ama undead warlockımla sıkıldığım zamanlar cok oldu.Trisfal glades kadar bayıcı bir yer yok ama inadına undead. trisfal kismini gecmeniz 3 saatinizi aliyto maksimum. ama dooruya dooru, NE'lerin ki gibi boyle icinde durmak isteyecegin bi ortam yok UD tarafinda. (kimine gore...) ama sizi oraya baalan da yok, zeplinle dorutar'a gecip ordaki quest'leri yapabilirsiniz pekala...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 müzikleri ve ortamı için Alliance / Human[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ortamlara akmak için Night Elf Male açılır. İyice Pembeleşinceye kadar rengi ayarlanır. İtinayla pomperboy sakalı yapılır. Gözlerin parlak olduğuna da dikkat edildikten sonra karakter kasılır. Sonra servis yapılır. Bizde yeriz.. Nıhaha[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla bence safari havasındaki horde ortamı daha güzel etrafta grup halde dolaşan geyikler uzun çalıların içinde ve etrafında yatan aslanlar falan night elf ormanları çok sık olduğu için etrafı iyice inceleyemiyorsun etrafta gezen degişik hareketler yapan hayvanları görmek ve ortama adapte olmak daha zor undead tarafını pek bilmiyorum ama orc ve tauren tarafı bence çok güzel FOR THE HORDE... :) [Bu mesaj Bogachan tarafından 20 Aralık 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Özellikle tauren bölgeleri ve thunder buff gırınce çalan müzik :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: aquila, 20 Aralık 2004 00:44 tarihinde demiş ki: iki acc a gerek yok farkli serverlarda oynarsin cucecim... O da var aslında sen horde'dun dimi hmm senıle Horde oynarım gerı kalan yerlerdede dwarf oynarım.[signature][hline][ small]Beş Hececiler[ /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar