Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce hangisi ?? (Alliance / Horde)

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

tavsiyem 4duylede oynaman ve seni çekeni seçmen .
Kişisel olarak Horde toprakları bana itici geldiğinden allianceda oynamaya kadar verdim bir kaç class denedikten sonra Warcrafttaki Utherinde etkisiyle Paladin oldum . Aslında muradin bronzehammerdan etkilenip dwarf warriorda olabilirdim ama Hem Arthasın paladinliği hemde , hemde UTherin paladinliği beni hep çekmiştir ...
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi oynanabilicek her characterle oynadim oyunu hala net bi secenegim yok kafamda. Ama undead konusunda senle hemfikirim biraz estetik fakiriler insanin gece ruyalarina girebiliyolar :D En eglencelisi de cucelerle hoplaya ziplaya gezmek bi de etraftakilere "hey did u see i m taller" diye yem atmaktir :p[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

us betada 4 gün dwarf priest, kalan günlerde orc warrior oynadım.

kore betada 1 gün human mage oynadım, sonra bıraktım hala undead rogue'umla oynamaktayım.

bulldog'un yazmış olduğu gibi undead topraklarını sevmedim. hem ırklar hem topraklar içimi kararttı. şehirler karmançorman. gerçi zamanla alışıyorsunuz ama yine de sinir bozucu.

alliance ile toplam 4-5 gün oynadım ve büyülendim. ırklar mükemmel. topraklar genelde gayet hoş. quest'ler harika, şehirler gayet iyi dizayn edilmiş (NE şehrini görmedim ona yorum yapamıyorum).

retailde ana karakterimi night elf yapcam. sırf quest'leri öğrenmemek, toprakları görmemek için kore betada ne oynamadım. ama undead rogue karakterimle night elf topraklarına girdim epey gezdim. bi kaç yerde okumuştum, ne toprakları çok karanlık iç karartıcı falan denmişti. tam aksine hayran kaldım.

tamam ne toprakları günlük güneşlik değil ama o muhteşem renkler ve o gizemli ormana girer girmez hasta oldum. fikrimi değiştirdim, avrupa betada night elf açıp toprakları iyice gezmek için can atıyorum.

sonuçta alliance oynadığımdan çok daha fazla horde oynadım ve kararım kesinlikle ama kesinlikle allianca'tan yana. bana göre horde'un tek bir avantajı var, o da oyuncu sayısının alliance'a göre az olması. az kişi varken pvp daha zevkli olabilirdi belki. neyse..

sonuna kadar alliance diyor bitiriyorum, gidip undead rogue'umla içimi karartim biraz daha.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Aralık 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Aralık 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Horde karakterler çok tipsiz hiç sevmedim ben. Halbuki Gnome ne kadarda şirin :-)
Kesinlikle alliance olacağım ben. Horde şehirlerinde gezmek ölüm herşey karma karışık. lvl 10 a kadar Undead Mage oynadım ama daha fazla dayanamadım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada cannibalize gibi bi ozellikle sava$ta yendiginiz birinin cesedini yemek de cok agir bi soz gibi adamin midesine oturur solemek isterim :D "nasi kodum ama" demekten buyuk bi farki yoktur kanimca. taurenlerde ne cekerse boynuzlarindan cekiyo olcaklar muhtemelen.

P.S: $imdi biri kalkip demesin diye aciklayayim ne character acacagimi.. hepsinden acmaya karar verdim ben arkada$lar :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 18 Aralık 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
derdim orcla, troll, taurenle felan degil undead di sectim oynadım icim baydı ama onları kesreken icim mutlukla doluyo dunya bir kokmus cesstten daha kurltuldu diye

HAİN!![signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

Tam tersi Taurenler büyük olduğu için birkaç level küçük olsa bile daha güçlüymüş gibi gözüküyor ve seçilmiyor. İlk hedef düşündüğünüz gibi büyük olanlar değil, gnome vs. gibi küçük ırklar..[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 18 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya sen oynu oynadın mı hiç gnomelar görünmüyor bile koca bir alev topu yerden bitene kadar orda olduklarını farketmiyosun bile . AMa taurenler direk hedeftir yani . Tüm alliancelar önce taurena dalarlar .

Gnomeları göremiyorsan sende bir sorun var demektir.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Demekki sen aşmış bir adamsın 5 10 kişi savaşırken gnomeları farkedebildiğine göre . Çoğu zaman savaşırken bakmıyorsun bile yere , baksanda gnomelardan ziyade diğer ırklara saldırıyorsun . Hiç raide katıldın mı ? katılan biri benim ne demek istediğimi gayet iyi anlar . Ayrıca büyük ırklar Tauren vs. anında ilk hedeftir yani yok korkar vs. hikaye yani kendinizi kandırıyorsunu mageler ilk büyülerini kime atarlar biliyormusunuz ?
ortadaki büyük ineğe ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 18 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
said:
BullDoG, 18 Aralık 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
derdim orcla, troll, taurenle felan degil undead di sectim oynadım icim baydı ama onları kesreken icim mutlukla doluyo dunya bir kokmus cesstten daha kurltuldu diye

HAİN!!

hainlik degil ben kore betda shaman actım undeadlerle duel yaparken yasdıgıö hisler bunlar ama bir taurene ol dalarken yasdıkları ortam yuzunden onlar nası diyim alliance gibi yemyesil ortam felan anlata biliyomuyum hordelara karsı degli sadece undead ler insanın icin karartıyo[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...