Dei Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mortis said: onu düşünüyordum insanlar nasıl yardırıp 50 olmuş, gerçekten beynin patlar, çünkü wowdaki gibi böyle götü yaya yaya yapamiosun. aksiyonlu combatı yorabiliyor bi yerden sonra. şu oldu bana da. sağolsun mortis bi guest pass verdi, 15 oldum da, çok yoruyor bazen oyun. renk paletinden gözler kamaşırken zaten, yerde oluşan kırmızıdan kaç, hele hele yanda elit yaratıklar falan varsa, çekmişsen yanlışlıkla falan farketmeden, ölmen de canını sıkıyor falan. wow da götümü yaya yaya kasmıştım hakkaten, bu daha 2. bölgeden itibaren ağzıma sıçtı ya lan. hele hele o uzun uzun koşuşlar yüzünden, baya böyle sağ tuş, kapat yaptım. hele hele böyle akşam çalışıp, eve döndükten sonra da, sabahtan shiftim varsa, kasmayabilirim level o gece yani. içimden gelmiyor lan hakkaten. 2 anime izler, çıkan dizilerden birini izler yatarım, kasamam kendimi o kadar. ha kötü mü oyun? yok lan, eğlendim. görmek isterim daha fazla, keşfetmek isterim, takılmak isterim yani kendi halimde. hardcore olsa bile oyun, takılırsın da la bi 2-3 ay şu şekilde. o yüzden hala almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bu oyun cok wowclone geldi ya. wowdan ekstra olarak ne özelliği var ki? Gameplaylerine baktım bildiğimiz vasat mmorpg. Bilemedim ama oynayanlara sormak istedim birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 wow dan çok daha farklı yönleri bulunuyor. tek tek açıklamak imkansız bir guest pass kap ve kendin bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 2 konu olmuş, 3 e yelken açılmış. Oyun enine boyuna tartışıldı, az oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 wow clone yha boşver qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 3. konu http://forum.paticik.com/read.php?42,7646460,7646460#msg-7646460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar