Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabahtan beri bekliyorum ve 6 saat daha beklememi söylüyor.

diğer pvp serverlarını bugün açmayı planlamak ancak sadizm ile açıklanabilir. çok net bir biçimde görülüyor ki planlama sistemlerinde bir sorun var. guild reserve olayında da aynısı oldu, şimdi de yine benzer bir sorun yaşanıyor. öngöremiyorlar ve bunu da oyuncu ödüyor.
Mesaj tarihi:
ne yazık ki temiz bir headstart oldu diyemeyeceğim..
oyun hatası nedeniyle oyundan düştüm arka arkaya network conn yüzünden oyuna giremedim 2 defa que sonlandığında boş ekranla karşılaştım, şimdi de 1 saattir que'dayım :P inşallah bu sefer...

edit: que'deyken network conn hatası gelmiş yine osna attı... neyse gece gircem bugun yalan gibi
Mesaj tarihi:
Miraul said:

5 dakka once dustum, suan 300 den aldi siraya? hazzakmi?

nasıl?? beni guest account mı sayıyor? saatlerdir 1000lerdeyim ya.. yine que deyken random network conn error geldi sıranın sonuna attı
Mesaj tarihi:
gaza geldim sıradan çıkıp tekrar girdim, 1400 ken 3500. oldum :) hayırlısı... artık headstartı 2 gün gibi farzetmeye başladım zaten birazdan da çıkarım.
Mesaj tarihi:
abi eşimin doğum günüydü, gittik bir ton şey aldık, kendime anca bir kot alabildim, o gazla geldim wildstar aldım, şimdi hazzak da sıra bekliyorum, allah benim belamı vermesin.
Mesaj tarihi:
Yorumunuz nedir oyun ile ilgili ?

- grafikler süper (benim aradığım tip)
- craft çok kötü
- çok karışık bir oyun tipi var, içine çekemiyor oyun
- ortaçağ olsaymış keşke
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...