chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ekrana dokunmadığınız her 10 dakika için sponsorun 1 çocuğun 1 günlük su ihtiyacını karşılaması diye bir şey. http://tap.unicefusa.org/ linki de bu. in 2007, the UNICEF Tap Project has helped children worldwide gain access to clean water. For 2014, the UNICEF Tap Project challenges you to save a child's life by putting down your phone. For every ten minutes you don't touch your phone, UNICEF can provide one day of clean water to a child in need böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 app kuracak telefonum yok direk tanker yollamaları lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Cahil, bir bakip yazsaydin. Uygulama degil. Websitesi, telefonunuzu sabit tutarak temiz su sagliyorsun. Olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 internete açmıştım hata ettim. kitleyin bu kalsın istemiyorum. http://i35.tinypic.com/20it5l2.jpg şaka bir yana nasıl bir sistemle çalışıyor bu sistem merak içindeyim. açık bırakıyorum aklıma geldikçe telefonu baya bi duruyor, sanırım bir zaman sonra telefon stand by'a geçince durduruyor timer'ı. da ne oluyor sponsor neye göre veriyor suyu tam anlayamadım açıkçası. (edit: ne büyük gifmiş ya bülentli bülentli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Kaliko said: Cahil, bir bakip yazsaydin. Uygulama degil. Websitesi, telefonunuzu sabit tutarak temiz su sagliyorsun. Olay bundan ibaret. tamam da websiteye de girmiyo nokia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Sponsorun imkanı varsa karşılasın abi su ihtiyacını, bana niye şantaj yapıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Aynen, bizim telefon ile ne dertleri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen abi şu sorunun cevabını bulamadım gitti ben de fasdf hayır reklam falan mı çıkıyor noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Surekli ekran acik kaliyor anladigim kadari ile en azindan 30dkdir ben de oyle oldu. Aslinda uygulama cok hos ama tabii ki kosulsuz is yapsalar daha mantikli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar