Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her yüzeyde giden mouse

Ren

Öne çıkan mesajlar

notebook-netbook arası laptopım var, oyun oynamıyorum. alet küçük olduğundan sağa sola sürüklüyorum hep. mouse olmazsa rahat olmuyor, mouse olunca da altlık olarak en yakın kitap defter ne varsa onu koyuyorum.

eski mouse a4 bişeydi sadece düz renklerde çalışıyordu. ölüyor o şu an. yani kısaca istiyorum ki;

-altına koyduğum her kitapta gitsin.
-x2 klik gibi tuşu olursa harika olur.
-20-30 lira bişey olsun dpi gibi derdim vs yok.

böyle bişeyler kullanan vardır belki.
Sosyal ağlarda paylaş

bu postun amacı "aydınlanmam gereken bir şey var mı"

böyle kitap okurken kelimelerin cümlelerin altını çizerek okuyanlar vardır ya, hah işte ben onun bilgisayar versiyonuyum. birşey okurken o mouse boş kalmayacak mutlaka bir kelimeyi seçeceğim. seçemezsem sinirim bozuluyor mesela javascript kapatıp öyle okuyorum hürriyeti falan.

neyse efendim. bu aldığım mouseda bir gariplik var. böyle bir cümleyi mouseu düz sağa doğru kaydırıp seçersiniz ya. bunda olmuyor o biraz düz gittikten sonra mutlaka yukarı veya aşağı kayıyor mouse. üst satırı ya da alt satırı da seçiyorum.

çok zorlarsam bir iki denemeyle düz olarak seçebiliyorum. ama neden zorlayayım? bu mouse neden böyle? tib benim sayfalara girmemi engelleyemeyince haberleri okumama böyle mi çözüm buldu?

http://i.imgur.com/YZwA3v6.jpg

sorun ne olabilir lan? mouseun lazer şeyi sola kayıyor biraz ondan mıdır? yoksa default dpi mı çok geldi bana 15 liralık fakir mouseundan 40 lirakık memur mouseuna geçince?

hareket hızını düşürdüm şimdi iyi gibi ama kendime de yediremiyorum. çok tuşlu mouse alan velet gamer gibi mouseumu tam verimli aksiyon hızında kullanmak istiyorum. belki de yaşlandım. :(

bi de mouse'umu mu yoksa mouse'ımı mı. mouse'ımı biraz gay gibi di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...