Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 notebook-netbook arası laptopım var, oyun oynamıyorum. alet küçük olduğundan sağa sola sürüklüyorum hep. mouse olmazsa rahat olmuyor, mouse olunca da altlık olarak en yakın kitap defter ne varsa onu koyuyorum. eski mouse a4 bişeydi sadece düz renklerde çalışıyordu. ölüyor o şu an. yani kısaca istiyorum ki; -altına koyduğum her kitapta gitsin. -x2 klik gibi tuşu olursa harika olur. -20-30 lira bişey olsun dpi gibi derdim vs yok. böyle bişeyler kullanan vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aa benim mouse hala satılık duruyorken bu konuyu yakıştıramadım sana. al bunu gitsin her ihtiyacını karşılar mis. astronotların tercihi bu uzayda bile kayıyor http://forum.paticik.com/read.php?27,7439772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 attığın linktekini al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Logitechin en ucuz wireless mouseu var bi tane ufak 20 kagida. Tam istedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 gittim logitech m185 aldım her yüzeyde gidiyor eheh hem wireless oh be kablosuz kullanmak iyiymiş. ama bi garip geldi yukarı aşağı az gidiyor sanki dfds bir de orta tıklaması DOK diye ses geliyor böyle. neyse alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bu postun amacı "aydınlanmam gereken bir şey var mı" böyle kitap okurken kelimelerin cümlelerin altını çizerek okuyanlar vardır ya, hah işte ben onun bilgisayar versiyonuyum. birşey okurken o mouse boş kalmayacak mutlaka bir kelimeyi seçeceğim. seçemezsem sinirim bozuluyor mesela javascript kapatıp öyle okuyorum hürriyeti falan. neyse efendim. bu aldığım mouseda bir gariplik var. böyle bir cümleyi mouseu düz sağa doğru kaydırıp seçersiniz ya. bunda olmuyor o biraz düz gittikten sonra mutlaka yukarı veya aşağı kayıyor mouse. üst satırı ya da alt satırı da seçiyorum. çok zorlarsam bir iki denemeyle düz olarak seçebiliyorum. ama neden zorlayayım? bu mouse neden böyle? tib benim sayfalara girmemi engelleyemeyince haberleri okumama böyle mi çözüm buldu? http://i.imgur.com/YZwA3v6.jpg sorun ne olabilir lan? mouseun lazer şeyi sola kayıyor biraz ondan mıdır? yoksa default dpi mı çok geldi bana 15 liralık fakir mouseundan 40 lirakık memur mouseuna geçince? hareket hızını düşürdüm şimdi iyi gibi ama kendime de yediremiyorum. çok tuşlu mouse alan velet gamer gibi mouseumu tam verimli aksiyon hızında kullanmak istiyorum. belki de yaşlandım. :( bi de mouse'umu mu yoksa mouse'ımı mı. mouse'ımı biraz gay gibi di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 microsoft bluetrack kadar kaliteli bir her yuzey lazeri yok. sidewinder x8 vardi killi gobegimde bile sekme yapmadan calisiyordu, denendi onaylandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 eueheh bu başlık beni küçüklüğüme götürdü. mouse topunu miskette eldelik yapardım çünkü her yüzeyde net giderdi ve ağır olduğu için az sekerdi. öyle hakkını yemiştim öbür çocukların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Benim mousemi almazsan öyle olur. sıfırı 100tl olan aleti 60a bırakıyordum. Şimdi öyle paint ile testis çizimle anlatırsın derdini :p bak romslayer da demiş. microsoft bluetrack efsane yüzey tanıması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 logitech anywhere mx çok güzel bi laptop mouseu. Her yüzeyde gidiyor zaten, bluetrackte göre çok daha rahat ettim. Ama aldığımda pahalıydı, şimdi nasıldır bilmem. 1 yılı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 logitekin vardı camda bile giden mousu vardı bende yürüttüler bnden 110 lira bişiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 abi kitap mevzusuyla ugrasicagina en guzeli kucuk kumas bir mousepad al. Thermaltake in var mesela Pyrrhus falan diye parasini bilmiyorum tabi. kumas mousepad hem tasimasi kolay kirilmiyor sert mousepadler gibi zarar gormuyor onu koy kitaplarin ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar