Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 numara için yeni aday Zahoviç


Pyro

Öne çıkan mesajlar

Cimbom yeni 10 numarasını buldu. Hagi yıldız oyuncuya onay verdi. Elvir Baliç ten boşalan yere Milanlı Serginho yeşil ışık yaktı. Sağ kanat için de Lyon da oynayan Belçikalı Eric Deflandre listeye girdi.

G.Saray da yönetim içinde yaşanan kriz tedirginliğe yol açarken, başkan Özhan Canaydın ın araya girmesiyle sular duruldu. Bu durgunlukla birlikte kollar da transfer için sıvandı. Petre ve Saidou yu göndermenin yollarını arayan yöneticiler, ara transferde geç kalmamak için çalışmalara hız verdi. Cimbom, bugüne kadar gündemdeki isimlerden vazgeçti, 3 yeni futbolcuyu listesine dahil etti; Zahoviç, Serginho, Deflandre.

Cimbom, 10 numara için Jorginho, Insua ve Felipe derken, şimdi de Zlatko Zahoviç ;e karar verdi. Teknik direktör Gheorghe Hagi nin onay verdiği bu oyuncu için sarı kırmızılı yöneticiler, Benfica kulübüyle temasa geçti. Slovenya Milli Takımı nın da yıldızı olan bu futbolcuyu devre arasında transfer etmeyi isteyen yöneticiler, Rumen çalıştırıcının sol ve sağ tarafa da oyuncu istemesi üzerine listeye 2 sürpriz isim ekledi.

Bu istek üzerine başkan Özhan Canaydın ve yöneticiler, menajerler vasıtasıyla kendilerini sunulan isimler arasında Fatih Terim in de sol kanat için düşündüğü Milanlı Serginho ve Lyon da oynayan Deflandre ye yeşil ışık yaktı. Baliç in takımdan gönderilmesiyle sol kanattaki boşluğu Brezilyalı futbolcu ile doldurmak isteyen transfer komitesi, Milanlı idarecilerin ve Serginho nun transfere onay vermesi sonrası rahat bir nefes aldı.

Serginho için Hagi nin kararını bekleyen yöneticiler, sağ kanat için de Lyon da forma giyen Eric Deflandre yi gözüne kestirdi. Belçikalı yı isteyen Cimbom da bu oyuncunun alınması için başkan Özhan Canaydın ın Fransa daki çevresini kullanacağı ve transferi bizzat kendisinin bitireceği belirtildi. Üç yabancıdan ikisinin alınması durumunda ise Petre ve Saidou nun kesinlikle gönderileceği ifade edildi.
galatasaray.com dan alıntıdır.

$ahsen bence ınsua,felipe yerine zahoviç ustunde durulsa daha iyi olur.cok yakından takıp etmıyorum kendısın ama arada ntv nın mac ozetlerınden ısledıgımde zevk verıyor oyunu.alınsa gayet gusel olurdu.serginho ıcın gelmese de olur sol kanatta hasan var da deflandre kımdır? :) [signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.


[Bu mesaj Pyr0 tarafından 26 Aralık 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zahoviç'i bilmeniz için Fransa 98 ve Euro 2000 zamanını yaşamış olmanız gerek tabii. Ama yaşlanmadı mı o adam ya?

Deflandre de iyi adamdır ama gelirse Conceicao gibi birşey olur herhalde çok yararlı olacağını sanmam ama bizi şaşırtıp Song gibi de çıkabilir.

Serginho agresif bir adam yani hakemle çok tartışıyor ama çok profosyonel, alınmasını isterim tabii ki.

Ancak her sene Galatasaray'a en az 30 kişi geliyor haberi çıkıyor. Hiç sanmıyorum bu üçüyle ilgilendiğimizi. Galatasaray.com sürekli hit çekmek için bu tip şeyler ortaya atıyor zaten nereden biliyorlar acaba kim söylemiş bunları? Ergun Gürsoy? Fatih Gökşen? Özhan Canaydın?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zahovic euro 2000 de harikalar yaratmıştı.son dünyakupasında sanırım (Yanlış olmasın) teknik direktörüyle tartışıp takımdan uzaklaştırmışlardı o tarihden sonra milli olamadı.ve gerçekten yaşlı artık 33 yada 34 yaşında.bir 10 numara için bu yaş oldukça ileri.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi hich umidim yok sezon basinda yildiz transfer yapacaz dediler kimlerin adi gecmedi gittiler Conceicao yu aldilar ne oldu kach mach oynadi ne kadar verim verdi hich saidou bile daha verimli oynadi benceki ikiside gereksiz shuan takimda onlar kadar oynayabilecek bir cok turk oyuncu war yabanci kontenjaninda gereksiz fazlaliklar medyada bi suru isim gecicek yine yashli bi isim alicaklar sonrada patlicak icimizde...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs'nin öle süper bi transfer yapıcağını sanmıyorum.Transfer bütçesi ortada bence zahoviçde kolpa bi haber muhtemelen.Gs gidip brezilya liginden dandik bi herif getirir sezon sonu gönderir yada tam terside çıkabilir brezilya liginden ucuza güzel bi adam getirebilir gs'nin transfer politikası bu,güney amerika ülkelerinden ucuz yetenekler bulup getirecekler dahası olmaz.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
İnnDir.com Editör
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 26 Aralık 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
gs'nin öle süper bi transfer yapıcağını sanmıyorum.Transfer bütçesi ortada bence zahoviçde kolpa bi haber muhtemelen.Gs gidip brezilya liginden dandik bi herif getirir sezon sonu gönderir yada tam terside çıkabilir brezilya liginden ucuza güzel bi adam getirebilir gs'nin transfer politikası bu,güney amerika ülkelerinden ucuz yetenekler bulup getirecekler dahası olmaz.

kobe bence yanlis dusunuosun, konusuosun. bi kere herseyi kesin bi dille soluosun bu yanlis, mesela transfer butcesi ortada gibi bi laf cok garip, kimse bilemez kimin nesi oldugunu, tamam fb daha rahat olabilir para bakimindan ama bilmem kac milyon taraftari olan ve 100 yillik bi klup..
ve diosun ki "ole dandik bi adam alirlar, gs nin transfer politikasi bu" bu da yanlis, simdi gs li arkadaslari uzuosun bu yazdiginla, bi hagi daha alirlar gelirler, sonra sen uzulursun hic gerek yok :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...