Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Speak 3 problemi

JestersTear

Öne çıkan mesajlar

Kısaca, bu soruna neden olan şey Superonline Fiber'in Huawei marka beyaz modemiymiş, sadece ethernetten takılı oldugunda bu problemi yapıyormuş. Ethernet bağlantısını kesip wi-fi olarak bağlanıldığında yapmıyormuş. Onun dışında tek çözümü modem değişim talebi isteyip başka marka bir modemle değiştirmekmiş.

Yarın arayıp modem değişimi talep edeceğim, bakalım ne diyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

sen öle anlatınca bana şöle geldi .

modemin özelliklerini tam olarak bilmiyorum, bir özelliğinden dolayı aşırı yük altında kendini korumaya alıp yük gelen bağlantıyı sıfırlıyor. wirless ile aynı kalitede bağlantı zaten sağlayamadığı için bu denli yük altınada giremiyor. bu yüzden sorun çıkmıyor. neyse sonuç olarak modemi değiştiricem .
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi olabilir, çünkü mesela TS'de bazen 3-4 kişi aynı anda konuşuyor ya hani o zaman çatt diye direk connection lost yiyorum, hoş kimse konuşmasa bile yediğim de oluyor kanal kalabalıkken..

Bu arada bugün aradım superonline'ı ekip geldi baktı 1 hafta içerisinde 6 kez netiniz kesilmiş, normal bir değer bu modemi değiştiremeyiz dedi. Ben de bu sefer TS sorunumdan bahsettim TILGIN marka modem ile değiştirilmesini istiyorum dedim, elimizde yok martta arayın tekrar diyip gittiler. Kaldım gene ortada yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyi yaşıyan arkadaşta vardı aynı şey modem değişti busefer düzeldi sandık. Sadece 4 veya5 ten fazla kişi girince disconnect oluyordu. Yeni modemle disconnect süresi birazdaha uzadı yani zirt pirt 4 kişi olunca düşmüodu yarım saate bi düşmeye başladı filan çok konuşunca oluo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı modem beni de kanser etmek üzereydi. Ben TS ile sıkıntı yaşamıyordum fakat ne zaman stream açmaya kalksam 7-8mbps upload hızım olmasına rağmen stream çöküyordu. 1 adet huawei 1 adet pirelli ve 1 adet tilgin modem denetmiştim en sonunda bu ilk kullandıkları siyah pirelli modemlerine geçerek sorunu çözmüştük.

Ha birde modemi devreden çıkartıp, ethernet kablosunu diğer cihaza takıp, pcden network ayarlarından geniş bant yaratıp kullanıcı adı ve şifreyi oraya yazıp da bağlanabilirsin. Modem devreden çıkınca bağlantı stabil ötesi oluyor, tek sıkıntısı wifi ihtiyacın olduğunda tekrar modemi o cihaza bağlayıp uğraştırması.
Sosyal ağlarda paylaş

nessa son dediğini hiç anlamadım ya.

Bu arada az önce aradım superonline'ı KADIN teknik destek elemanı çıktı telefona, anlattım sorunu.

Kesinlikle bu konuda modem değişimi yapılmıyor yardımcı olamayız üzgünüm DEMEKTEN başka hiç birşey demedi. Kaldım sap gibi ortada
Sosyal ağlarda paylaş

pm den de yazdım. pro yalancı olman lazımdı. o modemi ya bir şekilde değişmelerini sağlayacaksın yada wifi dongle'a kaldın.

Son çare (işe yarar) şikayetvar.com'a yaz. oraya bakan kişiler müşteri hizmetleri gibi bakış açıları yok. Farklı bir bölüm bakıyor. Oradan ne yazdıysam hiç üzmedi beni 5 yıldır superonline.
Oraya yazarken de sadece teamspeak de düşme yaşıyorum deme. Onu referans almazlar. Skype falan da yaz. Sorunun modem kaynaklı olduğu bilindiği takdirde değişim yapılmıyor ve mağdurum falan diye yaz. Sonra senin evine teknik ekip yönlendirirken aradıklarında arkadaşımda tılgın modem var sorunu o şekilde çözdü v.s diye bahset.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şikayetvar'a yazdım şimdi, eskiden daha aktif kullanıyordum bu siteyi ve o zamalar 700 karakterle sınırlı değildi şikayeti anlatma alanı. 700 karakterle edebiyat parçalamakta zor oluyo, kötü olmuş bu.

Neyse yazdım işte skypedır, streamdi, team speak'dir bakalım ne cevap verecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Superonline üyeliği kimin adına kayıtlı ise o telefonu arayacaklar. Telefonu kaçırma yani bir daha aramaya bilirler. Onlar aradığında her isteğini yaptırabilirsin. Öyle bir bug var. Şikayetvar.com üzerine geri dönüş yapan müşteri yetkilileri her şeye tamam çekiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuhaf çünkü o modemlerde fiber girişi yoktu önceden. Sistemleri mi değişti acaba yoksa şehirden şehre farklılık mı gösteriyor bu iş bilemiyorum lakin bana kurulum yaptıklarında modemin arkasında bu bahsettiğim cihazdan vardı. Modemden daha küçük bir cihaz, fiber kablo buna giriyordu.

http://img.donanimhaber.com/upfiles/1507022/5dd3c1d7-eb1d-45e3-a44d-2c6608e66091.JPG

Fiber buna giriyor, sonra ethernet ile o cihaz modeme bağlanıyordu. Modemi bu devreden çıkartıp o cihazı ethernet ile direk pcye bağlayınca benim bağlantı coşuyordu.

Yeni modem gelene kadar stream yaparken yaşadığım sorunları çözmek için bu yolu kullanmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...