Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Speak 3 problemi

JestersTear

Öne çıkan mesajlar

TS 3'ü yüklediğim günden beri bulunduğum serverda, sürekli olarak disconnect problemi yaşıyorum. Eğer channel kalabalıksa 2 dakikada bir, veya dakikada bir mutlaka dc yiyiorum. 2 defa uninstall edip yeniden yükledim ettim, kimse düşmüyorken ben düşüyorum guilde rezil oldum valla. Hiç kimse düşmüyor sadece bende oluşuyor bu problem. Eğer tenhaysa channel 10 dakikada bir, 5 dakikada bir düşüyorum.

Connection lost
Failed to resolve server diyor, kaç defa modeme restart falan attım, team speak'e windows firewallda allow verdim. Başka firewall falan kullanmıyorum sadece ad-aware duruyo o kadar. Guilddekilerde anlamadı problemi, TR'dan bağlanan başka insanlarda da olmuyor sadece bende oluyor.

Yardımcı olabilecek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

ag baglantılı guvenlık kıp de calıstır pc yı bırde ole dene halen oluyorsa haber ver

AG bağlantılı safe mode'da açtım ama ses olayı tamamen deaktif durumda hiçbişey duymuyorum, bi etkisi olabilir bunun sanki. Girdim server ve channela bekliyorum şimdilik.

Bir de kesinlikle channelde 3-4 kişi varken düşmüyor ama 20 kişi falan oldugunda yani kalabalık oldugunda deli gibi dc'ler başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

safe modda nasıl oyun oynayabileceğim? yoksa denemek için mi sordun, deneyip yazıcam bu akşam.

Rahat ol storm burada :D

Bu problem ile zamanında boğuşmuş biri olarak sinir hastası oldum. Superonline teknikerleri ile açık oturum falan yaptım.

Dikkat et süperonline dedim. Çünkü biliyorum ki sen süperonline fiber kullanıyorsun, hatta modemin huwai hg253 beyaz. Bunun çözümü TR de tek bende var. Superonline bile bilmiyor

doğru değilse defolup giderim.
Sosyal ağlarda paylaş

Haftanın hergünü forumun en aktif konularından birisinin senin komşu abla topici olması için özel gayret gösterecek, ve her pati forum üyesinin aklında senin nasıl komşu ablayla cebelleştiğini bilmesini sağlayacağım eğer yapmazsan.

ablanın sana ne içersin sorusuna kutu kola dediğin gibi benim işimi de halledeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...