JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 TS 3'ü yüklediğim günden beri bulunduğum serverda, sürekli olarak disconnect problemi yaşıyorum. Eğer channel kalabalıksa 2 dakikada bir, veya dakikada bir mutlaka dc yiyiorum. 2 defa uninstall edip yeniden yükledim ettim, kimse düşmüyorken ben düşüyorum guilde rezil oldum valla. Hiç kimse düşmüyor sadece bende oluşuyor bu problem. Eğer tenhaysa channel 10 dakikada bir, 5 dakikada bir düşüyorum. Connection lost Failed to resolve server diyor, kaç defa modeme restart falan attım, team speak'e windows firewallda allow verdim. Başka firewall falan kullanmıyorum sadece ad-aware duruyo o kadar. Guilddekilerde anlamadı problemi, TR'dan bağlanan başka insanlarda da olmuyor sadece bende oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ag baglantılı guvenlık kıp de calıstır pc yı bırde ole dene halen oluyorsa haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 safe modda nasıl oyun oynayabileceğim? yoksa denemek için mi sordun, deneyip yazıcam bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Wolas said: ag baglantılı guvenlık kıp de calıstır pc yı bırde ole dene halen oluyorsa haber ver AG bağlantılı safe mode'da açtım ama ses olayı tamamen deaktif durumda hiçbişey duymuyorum, bi etkisi olabilir bunun sanki. Girdim server ve channela bekliyorum şimdilik. Bir de kesinlikle channelde 3-4 kişi varken düşmüyor ama 20 kişi falan oldugunda yani kalabalık oldugunda deli gibi dc'ler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 JestersTear said: safe modda nasıl oyun oynayabileceğim? yoksa denemek için mi sordun, deneyip yazıcam bu akşam. Rahat ol storm burada :D Bu problem ile zamanında boğuşmuş biri olarak sinir hastası oldum. Superonline teknikerleri ile açık oturum falan yaptım. Dikkat et süperonline dedim. Çünkü biliyorum ki sen süperonline fiber kullanıyorsun, hatta modemin huwai hg253 beyaz. Bunun çözümü TR de tek bende var. Superonline bile bilmiyor doğru değilse defolup giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Storm çözüm için para istiyor galiba :D safsddsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 IBAN: TR24 872222222288887 50 tl atmazsan hayatının geri kalan bölümünde teamspeak kullanamazsın. Geo hot'ı getir çözemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ahah verdigim ibana 300 tl'yi gönder, çözümünü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 storm adamı hasta etme bulurum olm seni evet nerden bildin bilmiyorum ama huawei beyaz modem ve fiber supoeronline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 haaaa modem markası ve ISS tuttu. Fiyat oldu 100tl. ömrünün geri kalanını teamspeaksiz geçirirsin o superonline taahhütü bitene kadar. refresh atıyorum sürekli hesaba geçince söylicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kasaba minnet edeceğime koparıp yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Atar da yaptı. Onun için bi 50 daha patlat bence. 150 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Forumdaki geri kalan kullanım hayatın boyunca Jester Tier trollenmek istemiyorsan bedava yapacaksın bu işi.. komşu teyze olayın hakkında detaylı bilgi sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 şuan guild üyeleri seninle fakir çocuk neti kopuyor diye dalga geçiyor. pati hatırına fiyat sabit 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi niye 300den aşşağı fiyat söylüyosun ki bak zengin bu sitede oturuyo fiberi var geçir geçirebildigin kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yok 100tl vericek çözümü söyleyeceğim ama bu sefer sadece sesleri duyabilecek, bas konuş çalışmasını istiyorsa bir 100tl daha attırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 JestersTear said: Forumdaki geri kalan kullanım hayatın boyunca Jester Tier trollenmek istemiyorsan bedava yapacaksın bu işi.. komşu teyze olayın hakkında detaylı bilgi sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tehdit etmiş 300'de tatlıya bagla bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Adam da her türlü çözüm var. Ama birini bozup birini yapacak gibi bir his var bende. 100er 100er paraları cepleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kendim firmware yazdım maliyeti var bu işin. bedava katien olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Haftanın hergünü forumun en aktif konularından birisinin senin komşu abla topici olması için özel gayret gösterecek, ve her pati forum üyesinin aklında senin nasıl komşu ablayla cebelleştiğini bilmesini sağlayacağım eğer yapmazsan. ablanın sana ne içersin sorusuna kutu kola dediğin gibi benim işimi de halledeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tamam pm atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben yazayım ya, ne kastırmışsın adamı killerdelirtenrecepivedik.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 öm'yi attı rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar