Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Beyler :( baydım lan. Bana damdan düşeni getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Şuan işteyim , gece 11de çıkıcam , sonra sabah 7de yine burada olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 What the? Hadi cts pazarı geçtim de bir pazarınız da yok mu? Umarım kendi işinizdir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 nays. rahatladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Özel sektör ne pis bir şeysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 işte köleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yarın işe gitmesemmi diyorum ya evden takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kermit said: yarın işe gitmesemmi diyorum ya evden takılırım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Ya arkadaş, Biz de çalışıyoruz ama 10:30/11:00 giriş 18:30/19:00 max çıkış. Siz nerelerde ne iş yapıyorsunuz anlamıyorum ki... (ps. öğlen arası 1 saat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 home office. her an çalışıyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Ben otelde çalışıyorum. Kırtasıyemsi bir yer , misafirler print isterse fax isterse boş cd dvd isterse buraya geliyorlar. Bilgisayarlar var burda onları kullanıyolar , internete bağlanamıyolar geliyolar. Business Center diye geçiyor. Santral zaten bize bağlı ama birini yapan öbürünü yapmıyo , normalde 2 kişiyiz , birimiz santral öbürü bu diğer işler. 8 saat hergün çalışıyoruz haftada 1 gün off ama onun hangi gün olduğu her hafta değişiyor. Yani pazar izinli değilim ama çarşamba siz çalışırken dinlenicem gibi falan. Sıkıntı olan off günüm değilde akşamdan sabah vardiyasına geçicem bugün , o sıkıntı asıl. Gece 11de çıksam eve nişanlımın evi yakın oraya gitsem 12 gibi falan uyusam sabah 5.5 gibi falan kalkıcam demektir. He gerçi salı öğlen 3te işten çıkıcam sonra perşembe gece 11de işe gidicem , off kullanırken 55 saat falan evde olmuş olucam. O da baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kendi işim olmadıktan sonra c.tesi pazar çalışacağıma işsiz evde oturur baba parası yerim daha iyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 tiLi said: home office. her an çalışıyorum aslında sen ne is yapiyorsun bilæ ben cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben de tam çözemedim. asta, tilos, primavera satan ve desteğini veren, proje yönetim sistemleri danışmanlığı yapan firmada juniorım abi. evde oturuyorum ne iş gelirse yapıyorum iş planı yapıyoruz, plana müdahele ediyoruz. programla ilgili sorusu olan beni arıyo çözüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar