Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an çalışan var mı?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Ben otelde çalışıyorum. Kırtasıyemsi bir yer , misafirler print isterse fax isterse boş cd dvd isterse buraya geliyorlar. Bilgisayarlar var burda onları kullanıyolar , internete bağlanamıyolar geliyolar. Business Center diye geçiyor. Santral zaten bize bağlı ama birini yapan öbürünü yapmıyo , normalde 2 kişiyiz , birimiz santral öbürü bu diğer işler.

8 saat hergün çalışıyoruz haftada 1 gün off ama onun hangi gün olduğu her hafta değişiyor. Yani pazar izinli değilim ama çarşamba siz çalışırken dinlenicem gibi falan. Sıkıntı olan off günüm değilde akşamdan sabah vardiyasına geçicem bugün , o sıkıntı asıl. Gece 11de çıksam eve nişanlımın evi yakın oraya gitsem 12 gibi falan uyusam sabah 5.5 gibi falan kalkıcam demektir.

He gerçi salı öğlen 3te işten çıkıcam sonra perşembe gece 11de işe gidicem , off kullanırken 55 saat falan evde olmuş olucam. O da baya güzel oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tam çözemedim. asta, tilos, primavera satan ve desteğini veren, proje yönetim sistemleri danışmanlığı yapan firmada juniorım abi. evde oturuyorum ne iş gelirse yapıyorum

iş planı yapıyoruz, plana müdahele ediyoruz. programla ilgili sorusu olan beni arıyo çözüyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...