-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Oynayan varsa şöyle 2v2 olmadı 1v1 filan çevirelim diyorum ben daha yeni başladım multi hiç oynamadım ama öğreniz yavaş yavaş :) ne dersiniz[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bende olsa soldattaki gibi yerdim seni:)[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Valla bende var, ama ben vs comp'cu olduğum için 1v1 açmaz beni.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 adam bulalım 2v2 yaparız :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 patlamayın da (bkz: eski generals multi topicleri, patlayan oyuncular) GLA ol workerı adama yolla hemen 2 tunnel network ve rush bu mudur budur..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ne zevk aldın o oyundan yenmiş olmanın verdiği egoist haz dışında :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yaparız da çok sıkıcı oyun. Ben hiç sevmedim. 3-5 Bölüm 2-3 skirmish baydı bıraktım :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar