Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golden Horde Kuruldu... İlk Türk WoW Guildi... :)

Eno

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bugün şu saat itibariyle guildimiz Warsong serverında kurulmuş bulunuyor. 13 üyemiz var. Mutluyuz, gururluyuz...

Guilde katılmak isteyenler, oyun içinde şu karakterlere ulaşabilirler:
Eno , Bayan , Goyal , Berkexar

Hepimize hayırlı, uğurlu olsun...

Not: Guild Chat te Türkçe konuşmamamız gerekiyor. Bilginize ;)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayirli olsun..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

guild chat te Türkçe konusulmadıgına gore sırf Turk gibi bir durumunuz yok diye dusunuyorum, dede de 12 gibi boh u actık dedigine gore biraz muallakta kalmıs bir durum bu.ukalalık olsun diye soylemiyorum.gerci boh konusunda emin degilim pek bilgim yok; Tr guildi mi yoksa sadece Türklerin katıldıgı bir guild mi ?
her neyse hayırlı olsun guildiniz.

Not:Biz de avrupada oynamaya baslarsak insallah bu asırda kurarız bir Tr guild i[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

eğer türk guildiyseniz yabancı oyuncu alırken söylüyosunuzdur heralde türk guildi olduğunuzu. Ee böyle bi durumda da yabancıların türkçe konuşulmasını hoş görmesi lazim ne de olsa Türk guildi hem de ilki di mi yani :) biraz çelişki koktu da
Sosyal ağlarda paylaş

illa genel den türkçe konuşacaksın diye bir kaide yokki
madem ısrarla türkçe konuşmak istiyorsun. konuşacağın kişiye özel mesaj atarsın olur biter
ben bu konuda herhangi bir çelişki göremiyorum
ayriyetten pekde hoş karşılanacağını da sanmıyorum genel chatte türkçe konuşulmasının (karma bir guild olduğu için)

size bir örnek vereyim
Daoc da malum Us Kay serverında Hun lar var bilirsiniz
karma guilddir . hem türk hem yabancı barındırır
bünyesinde ama genel chatte türkçe konuşulduğunu görmedim. ha nasıl konuşulur sadece türkler online dır konuşursun o ayrı.

tercih meselesi.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

sahsen ben bi ortamdayken insanlar kendi aralarinda benim anlamadigim dilde konusurlarsa rahatsiz olurum. bu onlar icin de gecerli; ingilizce konusabiliyoken, niye turkce diye inat edeyim ki? genel konusmalar tabii ki ingilizce olur, herkesi ilgilendiren seyler konusulur cunku orda. abi gecen gun naaptin diye muhabbet edeceksen, o kisiye yollarsin. olmadi, parti acar konusursun aranda.
turk guildi -> turkler kurdu
ama israrla soyledigimiz gibi, biz yabancilari da kabul ediyoruz guilde.

ayrica arkadaslar, gelip bi baktiniz mi ki diye sorarlar insana...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 26 Kasım 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden bu kadar "karın ağrısı" yarattığını çözebilmiş değilim. :) Bizler, böyle durumlarda "oh oh hep beraber eğlenecez" demeyi tercih ederiz.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hamham, 26 Kasım 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
hayda hey hayırlı olsun ama turksen gizlmeme konus ogrensin turklere antiPATİleri varsa onları almayın guilde ozaman enn hayırlısı bu bence

ne diyosun arkadasim sen ya? kimin antipatisi varmis, kim gizliyomus turk oldugunu. yaziyosunuz kafanizdan yorum yapiyosunuz ondan sonra...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 26 Kasım 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Bence ilk turk guilde değil.
ilerleyen zamanlarda karma olacak bir guild. ne adı turk nede dili.
Hayırlı uğurlu olsun

[Bu mesaj Ragnar tarafından 26 Kasım 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]

tesekkurler.
nasi isterseniz oyle algilayin, artik bi sey demek yersiz kaciyo.
ilerleyen zaman diil, su an zaten karma. yabancilar var guild'de. olacak diye de daha once soylemistik zaten...

milletcilik de bi yere kadar. ben eglenmek icin oynuyorum bu oyunu, turk milletinin adini sanini duyurmak gibi bi amacim yok. sahsen bi oyunu oynarken bu amaci guden birileriyle ilk defa karsilasiyorum. merak ettim, bir de siz kurun bakalim nasi olurdu acaba? buyrun efendim, siz daha iyisini yapin.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
Ragnar, 26 Kasım 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Bence ilk turk guilde değil.
ilerleyen zamanlarda karma olacak bir guild. ne adı turk nede dili.
Hayırlı uğurlu olsun

[Bu mesaj Ragnar tarafından 26 Kasım 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
--------------------------------------------------------------------------------

tesekkurler.
nasi isterseniz oyle algilayin, artik bi sey demek yersiz kaciyo.
ilerleyen zaman diil, su an zaten karma. yabancilar var guild'de. olacak diye de daha once soylemistik zaten...

milletcilik de bi yere kadar. ben eglenmek icin oynuyorum bu oyunu, turk milletinin adini sanini duyurmak gibi bi amacim yok. sahsen bi oyunu oynarken bu amaci guden birileriyle ilk defa karsilasiyorum. merak ettim, bir de siz kurun bakalim nasi olurdu acaba? buyrun efendim, siz daha iyisini yapin.

Burda tabiki türklerin adını duyurmak falan gerekmiyor böyle bir amacta yok sanırım zaten olsada cok sacma olurdu, Ragnar olaya farklı yönden girmiş bunu oyun oldugunu unutmus birazcık. Burda bende türklerin adını duyuralım dedim ama tabiki bunu Başka milletten olan insanlara düşman olalım yada onları sevmeyelim, kimse arasına almasın da demedim İşin LAtifesidir tamamiyle bu , İnsanlar aa bak bu guildde türk vatandası insanlar var harbiden cok saglam düzgün adamlar dedirtebiliyorsak ben bu olaydan çok mutlu olurum ve bunu sağlayan kişileri de tebrik ederim. Heryerde böyledir oyunda olsun gercek yaşamda olsun.

Tekrar golden horde'i tebrik ediyorum ilk TÜrk woW guildi olarak(baslıkta türk Guildi yazdıgı için dedim, sonra olay cıkmasın) :P

saygılar Nindalf :)[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...