Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hadi yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 70 yaşındaki eski saatçi ustam gibisin. Her sabah komik resim gönderir, her cuma hayırlı cumalar diye mesaj atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 karma yapıyorum, bugün bi kaç kişi güne gülerek, mutlu başlarsa yayılıp yayılıp bana kadar gelecek, bütün olay bu. 70 yaşındaki saatçi amca nerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 benim de saatimin pili bitmişti. gidip pil taktırayım. iyi bi karma oldu bu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 şimdi o saati yaptırdığın yere para verceksin, esnaf mutlu olacak. o esnaf akşam eve giderken parası oldugu için bişeyler alıp ailesini mutlu edecek. sonra o aile fertleri çevresini derkeeeen 1 haftaya bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Aklima direk y.rrak gibi adam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Voys said: şimdi o saati yaptırdığın yere para verceksin, esnaf mutlu olacak. o esnaf akşam eve giderken parası oldugu için bişeyler alıp ailesini mutlu edecek. sonra o aile fertleri çevresini derkeeeen 1 haftaya bende gidip o esnafa geçen gün bana itelenen 100 tl yi itelicem. adam bunu sonra farkedicek anama bacıma sövücek. sonra o parayı başkasına itelemeye çalışırken farkedilecek ve ağzına sıçılıcak. sonra o sinirle evde aç açık bekleyen ailesinin ağzına sıçıcak derkeeen 1 haftaya sende panpa geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 o iş öyle değil, dünyanın yarısı iyilik yarısı kötülük yapıyor zaten sürekli (bilerek/bilmeyerek) yaptığın kötülüğü bana güdümleyemezsin. senin yaptığın kötülük sana döner. YANACAKSIN hiç mi ''my name is earl'' izlemedin cahil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 My name is earl ne güzel diziydi lan. Raising hope kesmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar