Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 büyük ihtimal erkek alıp cebine sokacak. bende öyle oldu. gereksizzz[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hmm cok fantezi bi olaymiş be.... Ne eldiveni ya eskiden eldivenmi vardı ayni cebe sokarsin olur biter.[signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 aslında benim bildiğim hala öyle ama dur bakalım sevgisi fazlaca dışarı taşınca insanların böyle oluyor herhalde :p[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu eldiveni alan çift arasındaki diyalog "aşkım görüyormusun aşkımız cebime sığmaz oldu" p.s: dövmeyin pls :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ne kaddar güzel bir olay benimde bulmam lazım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
mdma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: tunch, 28 Aralık 2004 23:02 tarihinde demiş ki: bu eldiveni alan çift arasındaki diyalog "aşkım görüyormusun aşkımız cebime sığmaz oldu" p.s: dövmeyin pls :) hıms neyse ps u sonradan gordum yazmamıs olsaydım ehe ne hale dusecekti bu başlığın hali :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Abus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 arkadaşalr teşşekürler.Duygulandım yaw ben bu topiği bir arkadaş için açmıştım kendi sevgilimiz yokki alalım eldiven el ele tutuşlaım ellerimiz terlesin.[signature][hline]Love is Divine
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tehlikeli bişeymiş bu anlaşılan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 valla benim sevgilimleyken elim üşümez çünkü o beni ısıtıyordur:):D [Bu mesaj Dingaer tarafından 29 Aralık 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Alma tanıdığın tanımadığın herkese madara olursun eğer onu takarsan...Yapma!!![signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 3-4 el birden sokulan grupsex eldivenleride var :P not:terletir o elleri beaw[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Şöyle bir olay geçmişti. Paketi açtım bişii çıktı. Ne bu dedim -Bil bakalım ne ulan nerden biliyim garip kumaş parçası don mon zannettim değil.Eldivenlere baktım haaa dedim atkı herhalde buda fular gibi taktım boynuma kız güldü.Sonra delik oldugunu farkettim. En sonunda pes ettim bu ne dedim delirdim . -Eline geçirdi elimi tuttu baaaaak yaptı. Eee ne işe yarıyor dedim. -Ele ele tutuşunca ellerimiz üşümüyor. -Buna paramı verdin? -Hataydı zaten bunu düşünmek =)[signature][hline]tuana...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 :) buna para mı verdin ha :D iyiymiş[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Öne çıkan mesajlar