Dei Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Aga alıp da bu düşmeler zamanında rezil olup, sıkılıp, bi daha da yüzüne bakmadığım bu accountumu, diablo 3 le falan değiştirmek istiyorum agalar. oynamadığın diablo 3ünüz var, ama bf4 de oynamak mı istiyorsunuz? hemen bu gece bir yolunu bulur değiş tokuşu yaparız agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 2 malbuş veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 üstüne diablo 3 acc i de verirsen, senindir kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Dei said: Aga alıp da bu düşmeler zamanında rezil olup, sıkılıp, bi daha da yüzüne bakmadığım bu accountumu, diablo 3 le falan değiştirmek istiyorum agalar. oynamadığın diablo 3ünüz var, ama bf4 de oynamak mı istiyorsunuz? hemen bu gece bir yolunu bulur değiş tokuşu yaparız agalar. ben varım hesap bilgilerimi alayım eve gidince yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Authenticators bulmam gerekiyormuş aboo uğraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sadece diablo 3 varsa acc de, kaldırırız kanka authenticator ı. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 aynen sadece diablo3 bide kart oyunu heartstone beta var işte. de şuan mail atmam gerekiyor alamıyorum kaldıramıyorum soyadım yanlış çıkıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 hadi ya. tüm o işler o hissiyata bürünmüşse, nasıl olduğunu bilirim aga. anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bump ya. bf4 ne abi, pc den sildim 1.5 ay önce. o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 abi iyi hatırlattın bende silim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 şöyle yapabiliriz kankalar, ben size hem bf4 olan origin, hem de 90 mage ve 90 warrior, ikisi de twisting nether da, karakterleri olan bir wow acc i vereyim eğer ki accountunuzda mop var ve sırf belki ek paketi alırım lan düşüncesindeyseniz eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 agalar, hiçbirinizden cevap gelmedi. dh ye yazdım. da değişmek istediğim account un ne cd keyini alabiliyorum ne de identification card ot bok. sadece gizli soru cevabı. ama bir yandan da hiç bf4 oynamak istemiyorum ya lan. değişem mi? hakkaten bilemedim mantıklı mı, o yüzden size soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bence öyle bi riske gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dhden iş yapılmaz,adamlar gofretin muhabbetini yapıyo bu daha ucuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar