Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fish&Ore&Log?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben serverımda balık fln tutamıyom daha once solemıstım ama arkadaslarımız hatırlayamadılar cevapları bıdaha solıyım dedım sehrın ıcınde balık fln tutamıyorum log desen aynı ore desen aynı ... bıtek balıgı dısarı gemıyle cıkdtıgımda tutabılıyom baska tutamıyom cvp yazarsanız sevınırım..
!0!
Mesaj tarihi:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28515[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
map.scp den ayarlıcan onu
(nbl ocak'ınkine bak)
oyun içinden de şu komutla:
.region.resources r_default_rock, r_default_water, r_default_tree, r_default_grass[signature][hline]dayt!
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sorun , spheretables de resources kısmında ;
Region.scp' nin , map.scp den sonra tanıtılmasından kaynaklanıyor olabilir.

edit : region yerine resources yazmışım :)

[Bu mesaj Xcrack tarafından 27 Aralık 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaz bakalım merak ettim şimdi :)

Ayrıca hata yapmak ayıp değildir bunu unutma , bizde zamanında çok hata yaptık ve hala da devam ediyoruz yapmaya ne demiş babalarımız ;

" Hatasız kul olmaz , hatamla sev beni ... " :-)[signature][hline]to the victory...
Mesaj tarihi:
Ilk acemilik hatam
1:Spherenin kendi scriptleriyle zebula ocak scriptlerini ayni klasorde calistiriyordumki okadar hata oluyordu
2:Sphere scplerini sildim ama zebulanin mapi yerine spheremap kullandim ve map isimli baska bir script ekledim oda kafami karistirdi
3:spheretables ayarli degildiki map ve resource kisimlari yoktu

Bunlari farkedince suan serverde hic sorunum kalmadi birkac bug disinda onlarida duzelticez
Mesaj tarihi:
iyi iyi doğru yolda ilerliyorsun[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

• Yeni Oluştur...