CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Arkadaslar ben serverımda balık fln tutamıyom daha once solemıstım ama arkadaslarımız hatırlayamadılar cevapları bıdaha solıyım dedım sehrın ıcınde balık fln tutamıyorum log desen aynı ore desen aynı ... bıtek balıgı dısarı gemıyle cıkdtıgımda tutabılıyom baska tutamıyom cvp yazarsanız sevınırım.. !0!
jonq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28515[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 arkadasım senın gosterdıgın lınkten fazla bısı bulamadım detaylı bır anlatım seklı hıcde ıyı olmaz demı?
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 map.scp den ayarlıcan onu (nbl ocak'ınkine bak) oyun içinden de şu komutla: .region.resources r_default_rock, r_default_water, r_default_tree, r_default_grass[signature][hline]dayt!
Maki Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Simdi bendede oyle hata var ama region komutuyla duzeliyor ama servere restart atildiginda birdaha eski haline geliyor eger bana ayarli bir script gonderebilecek varsa kolesi olurum :D e-mailim: [email protected]
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sorun , spheretables de resources kısmında ; Region.scp' nin , map.scp den sonra tanıtılmasından kaynaklanıyor olabilir. edit : region yerine resources yazmışım :) [Bu mesaj Xcrack tarafından 27 Aralık 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Maki Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Buyuksun baba ona benzer bır hatam cıktı ama ne oldugunu yazmıyım cok gulersınız
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yaz bakalım merak ettim şimdi :) Ayrıca hata yapmak ayıp değildir bunu unutma , bizde zamanında çok hata yaptık ve hala da devam ediyoruz yapmaya ne demiş babalarımız ; " Hatasız kul olmaz , hatamla sev beni ... " :-)[signature][hline]to the victory...
Maki Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ilk acemilik hatam 1:Spherenin kendi scriptleriyle zebula ocak scriptlerini ayni klasorde calistiriyordumki okadar hata oluyordu 2:Sphere scplerini sildim ama zebulanin mapi yerine spheremap kullandim ve map isimli baska bir script ekledim oda kafami karistirdi 3:spheretables ayarli degildiki map ve resource kisimlari yoktu Bunlari farkedince suan serverde hic sorunum kalmadi birkac bug disinda onlarida duzelticez
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 iyi iyi doğru yolda ilerliyorsun[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Lepricon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Adam olacaksin diyorsun yane :P[signature][hline]Ultima Strike [Administrator] Kalibric's Owner
Öne çıkan mesajlar