bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 resetlemiş ağabey, thanks mohammed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 salavat getir p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi adamın nasıl karısı var lan adam karının biriyle beraber yaşamıyor muydu sonra bu topicin opundaki karılar hatta o beraber yaşadığı karıya kaçamakta yakalandığı sorulunca ALİ BEYİN HAYATINA SAYGI DUYUYORUM İLİŞKİMİZ DEVAM EDİYOR demiş diye relatedlerde çıktı verilen linkte nasıl bir yaşam, nasıl bir hayat o memo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 üsttekilere ek olarak meanwhile herifin karısı da varmış falan öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Allam bana guc ver gucum yetmiyor! diye gitmistir. Endurance, strength buff alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Tori said: abi adamın nasıl karısı var lan adam karının biriyle beraber yaşamıyor muydu sonra bu topicin opundaki karılar hatta o beraber yaşadığı karıya kaçamakta yakalandığı sorulunca ALİ BEYİN HAYATINA SAYGI DUYUYORUM İLİŞKİMİZ DEVAM EDİYOR demiş diye relatedlerde çıktı verilen linkte nasıl bir yaşam, nasıl bir hayat o memo Aslında yeterince güçlüyseniz kadınlar aldatmanıza o kadar kızmıyor. Misal benim patron hem yakışıklı hem de zengin, evli barklı olmasına rağmen çakmadığı kız kalmadı. Valla iş hayatından sonra anladığım kadarıyla aşk-meşk olayı yalan, ne kadar gücün varsa o kadar seviliyorsunuz. Misal güç illa para olmak zorunda değil (büyük oranda o olsa da), yakışıklı olmak, zeki olmak vs.'de güçtür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yakisikli olmanin neresi guc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar