Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yılbaşıyla ilgili tonla topic acılmasına rağmen hiçbirinde hediyeyle ilgili bişey konusulmamıstı yada ben kaçırdım ne hediye almayı düşünüyorsunuz tanıdıklarınıza?[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 klasik gidin kırmızı don :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hiç birşey desem :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Nazım Hikmet'in CD sini ve şiir kitabını alıcam bi' arkadaşıma.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kız arkadasıma VS den bir takım aldım.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kendime Ram alıcam.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yokya ne hediyesi (hatuna) yok doğum günü yok yıl dönümü yok sevgililer günü yok özel günler paramı dayanır yılbaşındada hediyesiz geçsin :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben mangodan bi kazak aldım baya gusel :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 daha çok var...[signature][hline]alea iacta est...
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 mouse alıcam bi arkadaşıma o da bana nike top almıştı[signature][hline]^Dallas Mavericks^
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kimseye bişi almıcam ama aldırcam hahaha misal babama ayakkabı annemede telefon hahah[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yılbaşı hediyemle (Borbagla ortak) şu an 24 saat kotasız nete bağlanıyorum :) Annem-babam sağolsun![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
trapt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 büssürü şey alcam arklarıma kız arkım ne alır bilinmez sabırsızlıkla bekliorum :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bana hediye alın[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 babayı alcaklar ve babayı alcam[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
wook Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 walla bn yaşlı genş bayan erkek ayırt etmeden herkese noel baba desenli kırmızı renk ağırlıklı don alacam[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hediyeye vercegimiz parayla bi disco yapıcaz arkadaslarla full time icki - dans..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 önce kendime sonra kardesime yeni bi cep telefonu alıcam.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben kendime bir tane ayakkabı almayı düşünü yorum tabi ailemden gelicek yardımlarla ama olsun ben almış olcam[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kitap kitap kitap ııy artık sureklı hedıye olarak kıtap almaktan ve wermekten bıktım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hediye almak ve vermek çok sınır bozucu bişi olsada yınede almak zorunda hıssedıyorum.Hoş sevgilimdende dün ayrıldım kurtuldum onada almaktan:P[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Erkeklere hediye almak işkence!! Sanılanın aksine beklentileri kadınlara kıyasla daha büyük (Szass aslında bu yazdıklarım senden çalıntı :)) yani bir kadını hoş bir takı, bir çanta, kıyafet, peluş oyuncaklar gibi maliyeti en fazla 100 milyon tutan bir hediyeyle "mutlu" edebilirken bir erkeğin aldığınız hediyeden gerçekten mutlu olması için alacağınız hediyenin araba gibi asla paranızın yetmeyeceği bişey olması gerekiyor... Kısacası böyle özel günler yaklaştığında hep çok heveslensem de babama hediye almadığım gibi arkadaşlarıma ve sefkilime ne alacağımı bilememem ve aslında ne alırsam alayım sevmeyeceklerini bilmem dolayısıyla içim daralıyor... :([signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yanlıs bi fikir bence. asıl kadınları memnun etmek zor. erkek hicbir zaman maddiyata onem vermez veren her zaman kadındır. hangi erkek dusunurki zangin bi kadın bulsamda rahat yasam diye. ama kadınların %80i bu sekilde dusunur ve zengin erkeklerin pesine duser. buda demek oluyoki kadınlar maddiyata daha cok onem verir. ve konu alakasız bi yere gider:-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: -Mix-, 23 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki: yılbaşıyla ilgili tonla topic acılmasına rağmen hiçbirinde hediyeyle ilgili bişey konusulmamıstı yada ben kaçırdım ne hediye almayı düşünüyorsunuz tanıdıklarınıza? sEVGİLİME G-STRİNG ALACAM[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: crocodile, 28 Aralık 2004 16:46 tarihinde demiş ki: yanlıs bi fikir bence. asıl kadınları memnun etmek zor. erkek hicbir zaman maddiyata onem vermez veren her zaman kadındır. hangi erkek dusunurki zangin bi kadın bulsamda rahat yasam diye. ama kadınların %80i bu sekilde dusunur ve zengin erkeklerin pesine duser. buda demek oluyoki kadınlar maddiyata daha cok onem verir. ve konu alakasız bi yere gider:-D sanırım anlatamadım, ben milyarlar döküp yakuttan kol düğmesi de alsam mutlu olmazlar. Maddiyat değil mesele. Araba aklıma gelen tek şey aslında ve ona da param yetmez. Çünkü paramın yeteceği araba da mutlu etmez falan filan bu böyle sürer... Kısaca tanıdığım tüm erkeklerde hediye beğenmeme hastalığı var.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 28 Aralık 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar