Smoke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Laptop'a SSD harddisk aldım eski hdd'yi de içinde bırakıyorum. şuan windowsu baştan kuruyorum ve çok oynadığım bir kaç oyunu ve programı da SSDye aktarayım diyorum. Oyunlar steamden olduğu için steami de SSD'ye kurup civ 5'i falan tekrar download etmeden ssd'ye nasıl aktarabilirim? Yani steam'in setup dosyası falan bir yerlerde kalmış mıdır bilgisayarımda. Ya da böyle bir şey yapmama gerek var mı? Hız farkı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ilk açılış ve harita yükleme gibi yerlerde fark olur civ 5'de. bir de bildiğim kadarıyla tekrar yüklemen gerekiyor oyunu. ya da dosyaları direkt ssd'iye at hangi klasörde olasmı gerekiyorsa steam'i kurduğun zaman. steam'i kur sonra civ 5 yükle de attığın path'i göster. eksik dosyalarını indirsin. böyle de olur galiba emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eger hddnin icindeki steam duruyorsa ssdye back up yap (oyuna sag tıkla özellikler local files back up) daha sonra yeni kurdugun steam le ssd ye restore yap illa ssd ye back up yapmak zorunda deilsin usb bellek falan da olur. ben oyunları masa ustunden lapyopa taşırken bu yöntemi kullandım yeniden kurmak gerekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 prerequisiteleri eksik olacak. Local dosyalarını check ettikten sonra redistleri, ıvırı zıvırı tekrar indirip sistemine ekleyecek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yeni hdd'ye kurmanın en kolay yolu şu steam'in kurulu olduğu klasörü aç, steamapps klasörü ve steam.exe dosyasını yeni kurulumu yapmak istediğin klasöre kopyala, sonra da steam.exe'yi çalıştır. 3 defa bilgisayar / hdd değiştirdim hiç sorun yaşamadım. userdata klasörünü de alabilirsin bazı oyunlar save'leri oralara alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar