Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Selam, Şu salak forumdan link vermek istemiyorum da, bizim iş arkadaşı linkledi. Bakayım dedim. Sonuç taktire şaayan. http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm Ben başından beri bu DSGlerin sorunlu olduğunu savunan bi adamım, kullandım çünkü biçok varyasyonunu. Bazısında denk geldim, bazısında gelmedim ama, bariz hissediliyordu. Siz ne diyosunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bir de, işin asıl ilginç kısmı "Kimseye sölemeyin bak, ceza keseriz" demeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Tam ibretlik bir olay. Mahkeme dosyası falan da var orada. Hakikaten ibretlik. Only in Turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 dedik işte 2 kere yazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 7 ileri DSG 2010 model polo var. 60bin bakımına girecem. nasıl tırsıyorum anlatamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 zamanlaması manidar çekemiyorlar vw yi golf ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Tabi. Özellikle ADAC ödülünü tam da iade ettiği hafta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 her araç arıza yapabilir çok üstüne geliyorlar hatalı ürünü niye satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kul yapımı,hata olabilir. geçiniz tiroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 DSG'nin sorunlu olmasından ziyade Doğuş'un bu tavrı problem. DSG yeni nesil bi teknoloji ve geliştirilmeye ihtiyacı olduğu kesin. Problemleri de ortada. Kimisi çok çekiyor, kimisi de hiç problemsiz geziyor ama var yani kronik problemler. Yeni nesillerde daha da azaldı ama sorunsuz değil. Dediğim gibi asıl problem Doğuş otomotivin tutumu. Ben kabaran jant boyalarını kabul ettiremedim, sürtülmüş bu diye tutturdular. Size çene çalacağıma kumlatıp boyatırım hepsini bu saatten sonra deyip vazgeçtim. Ama doğuş problemli bi distribütor diye vw'ye küsemem ben mesela. DSG şanzımanlı araç almam ama araç tercihinde yine vw'i öp sıraya alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Dünyada sorunsuz otomatik şanzıman yapan tek firma Honda. Deal with it B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Onun da ikiyüz bin yıllık vtech i ve kalitesiz iç dizaynı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 vw den kalitelidir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Aksine bayaa kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 vtech yeni hondalarda kalktı diye biliyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 aksine kaliteli ... bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 HAY AKSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 abi donanimhaber ya ahahaha said: DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG. siz anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 SeaGle said: Onun da ikiyüz bin yıllık vtech i ve kalitesiz iç dizaynı var. Kalitesiz iç dizayn? No. http://carplace.virgula.uol.com.br/wp-content/uploads/2012/11/23-2013-honda-civic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bayaa kalitesiz. Hele o direksiyon mide bulandırıcı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 O ekranın yanına havalandırma koyacağına ekranı daha geniş tutsana mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hondacı gelsin abi. doruk muydu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ayrıca o gösterge panelini 30 sene önce tofaş tipo'ya koydu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 SeaGle said: O ekranın yanına havalandırma koyacağına ekranı daha geniş tutsana mesela. oturduğun yerden bakış açınla zaten ekranın azcık daha solunu görüyorsun o kadar, ekran daha gneiş olsa direksiyon keser zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar