Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DSG, where is you god now?

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şu salak forumdan link vermek istemiyorum da, bizim iş arkadaşı linkledi. Bakayım dedim.
Sonuç taktire şaayan.

http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm

Ben başından beri bu DSGlerin sorunlu olduğunu savunan bi adamım, kullandım çünkü biçok varyasyonunu. Bazısında denk geldim, bazısında gelmedim ama, bariz hissediliyordu.

Siz ne diyosunuz bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

DSG'nin sorunlu olmasından ziyade Doğuş'un bu tavrı problem.

DSG yeni nesil bi teknoloji ve geliştirilmeye ihtiyacı olduğu kesin. Problemleri de ortada. Kimisi çok çekiyor, kimisi de hiç problemsiz geziyor ama var yani kronik problemler.

Yeni nesillerde daha da azaldı ama sorunsuz değil.

Dediğim gibi asıl problem Doğuş otomotivin tutumu. Ben kabaran jant boyalarını kabul ettiremedim, sürtülmüş bu diye tutturdular. Size çene çalacağıma kumlatıp boyatırım hepsini bu saatten sonra deyip vazgeçtim.

Ama doğuş problemli bi distribütor diye vw'ye küsemem ben mesela. DSG şanzımanlı araç almam ama araç tercihinde yine vw'i öp sıraya alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi donanimhaber ya ahahaha

said:
DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG.

siz anlayamazsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...