KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 chicago 1930 yükledim oyunun menü ve sinematiklerinde sorun yok ancak oyuna girdiğimde karakterler çok yavaş ve sürekli takılarak ilerliyor ne olabilir sorunu? win8 Lenovo G580 sistemde deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 of oyun coguzel gorunuyo yalniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 evet iyiymiş turn base mi nasıl oynanıyor skill falan varmı anlat biraz :D direxi sil bida kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyun çok kötüydü zaten vaktine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 turn base değil rpg takılıyosun işte çok eskiden oynamıştım canım çekti yine nette arattım biraz patch denettiler olmadı şimdi virtual xp yüklemeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://www.gamersgate.com/gametutor?issue=246534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 evet ben de burdan baktım ancak win8de virtual xp çalışmıyormuş başka bi program buldum onu deniyeceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 win 7 de çalışır sadece. sen benim dediğimi yap direx sil bida kur düzelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Wolas said: win 7 de çalışır sadece. sen benim dediğimi yap direx sil bida kur düzelebilir dediğini yapıyorum umarım işe yarar:) bu arada dayanamadım age of empired 2yi indirdim ona kasıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 direk yazmadım direx yazarak direct x yazmaya çalıştım atlama orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yav oyun takılıyor diye başlık mı olur, oyunu ismini de yazsanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar