Cd- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Kadıköy civarı hangi hastanenin cildiye bölümü iyidir? Egzama benzeri bir şey var, Göztepe'de echomar'a gidiyordum ama ikidir doktorun verdiği ilaçlar pek bi işe yaramadı var mı bi tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu tip fakir hastalıklarında en iyi yer devlet hastaneleri. Göztepe merdivenköye git. Her gün onlarca fakir hastalığı ile uğraştıkları için tecrübeleri fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hazır sigorta karşılıyoken özele gideyim dedim ya özelde yok mudur iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Cd- said: Kadıköy civarı hangi hastanenin cildiye bölümü iyidir? Egzama benzeri bir şey var, Göztepe'de echomar'a gidiyordum ama ikidir doktorun verdiği ilaçlar pek bi işe yaramadı var mı bi tavsiyeniz? Kadıköy Acıbadem'e gidebilirsin en azından steril ve kalitelidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 acıbadem demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 haydarpaşa numune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İlaç geçirmiyorsa araştırma hastanesi aslında iyidir. Uzun sürer ama en azından neden oluyor araştırır soruştururlar bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bak ben sana bişey tavsiye edeyim KOlsuz agop u duymuşsundur... Kendisi halen tedavi yapıyormu bilmiyorum ama onun öğrencisi varmış balıklı rum hastanesinde Bu egzema denen illetten bendede var ama daha bahsettiğim adama gitmedim Ancak yüzü sivilce dolu bir mübaşir arkadaşımın ona gittiğini ve fayda gördüğünü gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 egzama gecmiyor abicim yillardir hap harici butun sampuan-krem kombinasyonlarini denedim, pek cogu daha kotu hale getirmekten baska bi ise yaramadi zaten doktorluk ezber meslek olmus bakiyor hea su hastalik su ilaci verelim diyor geciyor, sen ne kadar anlatirsan anlat ayni ilacin 586 farkli turevi oluyor her seferinde bi de bunu deneyelim diye yolluyor doktor. en pahali hastanelerin sozde en uzman cildiyecilerine gittim ayni sekilde. bosa ugrasma yani ilerlediyse, gecmiyor ama azaliyor kendine iyi bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Aynen ya bende baya 3 doktor denedim egzamayı geçiremediler gereksiz yere cildim daha da inceldi ilaçlardan. İlaçları kullanmadan önce de yan etkilerini sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Goztepe SSK da bırısı var gercekten cok ıyı bır doktor. Ismını ogrenıyım gıt bak ıstersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar