herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Qui, 28 Aralık 2004 14:39 tarihinde demiş ki: karakterinin yüzünün düşmana dönük olması, ve saldırı çeşidine göre onun sana sırtı yada yüzünün dönük olmasına önem verilmiş. PvP yaparken yanınızda zıplayan hoplayan, çevrenizde dönen, bir uzaklaşıp bir yakınlaşan bir düşmanla çarpıştığınızda aptallaşıyorsunuz. hmm bununla ilgili hiç sorun yaşamadim şahsen yani 200-300 deil 500 ping le ileyken bile çünkü şöyle birşey varki mobun etrafini 360 derece olarak düşünürsek(basşka nasil düşünülebilirki ) mobun önü kabul edilen yer yüzüyle beraber 180 derecelik yer , arkasi kabul edilen yerde arkasiyla beraber 180 derecelik acidaki bölge (anlatamadim ama neyse ) ve backstabi arkasindan sol yada sağ yanindan vurabiliyorsun gene ayni şekilde gouge u önünden sol ve sağ yanindan vurabiliyorsun o ziplama olayina gelince ben paso ziplarim öne arkaya sağa sola koşturum etrafinda falan arada 1 adim da olsa uzaklaşirim ya adam vuramaz ya ikimizde vuramayiz ama benim bir karim olur asil dmg i vurmami sağliyan energy i regen etmiş olurum , diye düşünürüm ama kimse böyle yapmiyor herkeze söylüyorum pek sallayan olmuyor bence çok faydali aslinda ama bununda genede pingle pek o kadar bi alakasi olmuyor çünkü yani eu ya göre kiyasliyorsak max 0.5 bilemedin 1 saniyelik bir gecikme olabilir buda sanmiyorumki pvp kaybettirsin , ki 250 pingle hiç olmuyor böyle bi durum pingin 500 olduğu varsayarsak haklisin kickde ayrica ping gerektirmiyor :) büyülerin castinin genelde 3 saniye ve fazlasi oldugunu düşünürsek o esnada vuruluyor kick rahatlikla 250 pingle tekrar söyliyim her türlü yapilir pvp bide yanliş anlaşilma oldu gibi sanki ben us eu dan lagsiz olacaktir diye birşey söylemedim hiç biryerde , tabiki eu da daha az pingle oynanacaktir ama bu pvp de pek büyük bir fark yaratmaz ve bişi daha wow'da 250 ping le çok rahat pvp yapilir bunlar benim yaşadik ve gördüklerim wow'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: herhavzindibayni, 28 Aralık 2004 14:32 tarihinde demiş ki: said: Qui, 28 Aralık 2004 14:18 tarihinde demiş ki: L2 gibi milisaniyelik komboların yeri yok demişsinde.. SWG gibi bir ability sıralama sistemi yokki burada. Ne farkı oluyor L2'den? demek istiyorumki mesela mortal blow vurmak üzre olan bir dagger userin abiltiy yi çikarmasi 2 saniye falan sürer senin pingin 90 ise bunu fark eder ve shield stun vurursun yada uo da poison atan birine magic arrow atarsin süper pingle ama wowda böyle değil pek fazla bi counter olayi yok bodos gidiyor genelde ability ler herkez sirasiyla vuruyor ability sini (pvp yok , teknik yok demek istemiyorum) stun vuran birisine bi counterin yok yer stunu stundan cikmayi beklersin mesela yada sheep yada fear vesaire ps. gene birileri sallama girişiminde bulunmadan (pvp hakkinda nasil yorum yaptigimla ilgili mesela ) ben not düşeyimde l2 de 60 TH , 52 DA ile , şuanda warsongda 59 human rogue ile oyynuyorum , çok fazla pvp yaptim , yapiyorum bi rogue ile duel yaptigini varsay crit vurdu stunsin direk blink ile kactin poly caktin rest ettin fire ball attin ustune kosmaya basladi burda timing cok onemli adamin ilk yapicagi hareket sana kick olucak gecenlerde bi duelde bu yuzden kaybettim adami uzakta goruyodum adam bana vuruyodu o mesafeden sonra bi anda yanima geldi falan sacma sapan isler oluyo ping her oyunda cok onemli olmadi herhangi bi tank oynarken style kacirma riskin var veya bi mage kovalarken too far away msg i alirsin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: barrent, 28 Aralık 2004 13:10 tarihinde demiş ki: us serverda ödemeler nasıl yapılıyor arkadaşlar?Bir US proxy ile kredi karti odemesi yapiyorsun, ne kadar guvensiz birsey oldugunu soylememe gerek yoktur umarim, ya da 2 ayda bir gametime card aliyorsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bodoz classlarda o kadarda farketmiyor... paladinde aciyosun seali ya allah bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yukarida yine biseyler demissin, pek deginmiyorum onlara, dedigim gibi yerinde sayan insanlardan hoslanmiyorum. Ama aciklama yapayim yine kisa bir, belki anlarsin bu kez. Demissin ki; "millette 64 varken sen 256 ile oynuyorduysan alirsin o pingleri tabii, yoksa alamazsin, sallama". Ben de diyorum ki hayir, ben de 64 (yani 128) kullaniyordum ve oyle aldim o pingleri, senin ongorup de ustune bir ton zirvaladigin, simdi de halen savundugun gibi 256 ile degil. Kac yildir ne islettigin umrumda degil, internet kafe isletmenin internete girmekten farki neti paylastirip network ayarlarini yapmaktir, TT'de ne olup ne bitiyor, ne hizmetler veriliyor, hizmetler ne sartlarda veriliyor bilmek icin genel kultur gerekir, kafe tapusu degil. said: herhavzindibayni, 28 Aralık 2004 14:55 tarihinde demiş ki: ve bişi daha wow'da 250 ping le çok rahat pvp yapilir bunlar benim yaşadik ve gördüklerim wow'da Buna da diyorum ki, ben zamaninda Daoc'da 500 pingle de rvr yaptim, evet yapilir. Cunku ilk basladigimda 500'du, 'aa ping kotu' deyip oyunu birakacak degildim, daha iyisi benim imkanlarimla mumkun degildi cunku. Simdi 80'lerle 100'lerle oynadiktan sonra beni kessen 300 ile rvr yapacagim bir Daoc serverina gitmem. Kisacasi bizim savundugumuz sey '300 pingle pvp yapmaya imkan yoktur, sakin ha US serverlarina gitmeyin' falan degil, sadece '100-150 gorebilecekken niye 300 ile oynayalim, bir de uzerine gametime card yenileme eziyeti cekelim'. Farki bu kez anlarsin umarim, bak ne kadar detaylandirdim yine istemeden. Haydi sana iyi oyunlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 28 Aralık 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Baggio, 28 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki: said: Tranquility, 28 Aralık 2004 07:19 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 27 Aralık 2004 14:57 tarihinde demiş ki: Daoc'da US-EU serverlari arasinda patchlerin gecikmesi olayi vardi mesela, burada o da yok Bu konuda bana bilgi aldığın yeri gösterebilir misin? Benim gördüğüm US'te wow çıkarken EU betada US te haftalardır oynadığımız bir patch yeni çıkıyordu.Daha once aciklanmisti bu, gidip arayip bulup url vermeye vaktim/halim/niyetim yok ama :) Oyunun 2 ay farkla çıkması, patchlerin diğer dillere çevrilecek olması? Betaların hepsinin ingilizce (yada yakın zamana kadar, sanırım eu beta'da fransızca ve almanca clientlar kullanılmaya başladı?) olduğunu biliyorsun. Ben gidip bildiğim dökümanlara bir daha bakayım ama sorumu ciddiye alıp bana blizzard'ın açıklamasını gösterebilecek varsa, şimdiden teşekkür ediyorum.[signature][hline]Barlennan Bladesong. Gilded Spear. Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Iki, hatta 3 ay farkla cikiyor da, o mesajda da soyledim, betalara da US'de cikan patchleri kuruyorlar. Oyun sifirdan baslamayacak yani, ciktiginda US'de ne version varsa EU'da da o olacak, oyle devam edecek sonra. Ceviri isi de cok zor degil, sonucta ikisini de Blizzard yonetiyor bu serverlarin. Mythic'in Goa'yi taseron yapip, patchleri uvey evlat muamelesi ederek vermesinden farkli biraz. Once cevirirler gerekli dillere, sonra update ederler tum serverlarini. Ciddiye almadigimdan da degil, yanlis anlamissin. Kimbilir ne zaman cikmisti, haber miydi yoksa roportaj miydi, nerden bulup cikarayim simdi sana ben onu?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Komik gercekten komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Hello, We are very sorry, but we have no information for you on this at present. Please keep an eye on our website, http://en.wow-europe.com/ as we will post any updates there first. Best Regards, Blizzard Europe Entertainment Lisa C Technical Support www.wow-europe.com Şurada yada burada açıkladık gibi birşey söylemediler, özellikle istememe rağmen. EU Forumlarıda şu sıralar kapalı, bakılmıyor. Gönderdiğim mail: said: Greetings, What can you tell me about the delay between US and EU servers, regarding the delay of game release and in the future, possible delays of patch releases in EU servers due to translations and extra testing. I would appriciate if you would direct me to a page where there have been an official word about this matter. Yours Sincerely, İsim, Soyad, E-mail vs. Benim pek bir ümidim yok açıkçası.[signature][hline]Barlennan Bladesong. Gilded Spear. Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben eu da yasanabilecek problemi soyliyeyim size, serverlarin en yogun saatlerinde gireceginiz icin lag problemi yasiyacaksiniz. US de kalabalik saatlerde girdigimde ping dusuk olmasina ragmen lag oluyo. Daha az kalabalik saatlerde hic lag problemi yasamiyorum. Us de oynayan insanlara sorun 100 de 99 u memnun oldugunu soyleyecek, oynamayan insanlarda us i kotulemesin lutfen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 US'in kalabalık saatleri ile EU'nun kalabalık saatlerini bir tutmak ne kadar doğru?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 us sunucularından birinin ip'sini söyleyebilir misiniz? mümkünse warsong. kaç ping alıyorum merak ettim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar