Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Divx codec'in son surumunu yuklememe ragmen windows media player ile problemler yasiyorum.Film gokkusagi renk paleti icinde calisiyor, VLC'de normal goruntu fakat filmi ileri sardigimda atlamalarla yerini buluyor.. Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 VLC ve powerDVD yazılımları hataları en aza indiren programlar (evet bsplayer'dand da iyi) G-Spot ile o filmi açarsan, gereken codecleri (audio ve video) görürsün ayrıca render ederek hata var mı yok mu anlıyabilirsin. ancak şu codec pack'i mutlaka bul çek: "k-lite mega codec pack" içinden gerekecek her codec çıkıyor. ayrıca içinden bir media player classic çıkıyor, neredeyse tüm formatları destekliyor ve gördüğüm kadarıyla VLC'den de iyi bir program.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben de bone'a bi ekleme yapayım. Eğer Divx oluşturma (encoding) ile ilgilenmiyorsan K-lite Codec Pack'in "standart" versiyonunu da kurabilirsin. Hem bilgisayara daha az şey kurulmuş olur, hem de download süren kısalır Burada bulabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Beyler tesekurler dediginiz seyleri yapmama ragmen duzelmedi, garip bi durum. Ha bs player filan calistiriyor problemsiz ama windows media player halen sacmalamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 gökküşağı renk paletiyle kastettiğini anlamadım. g-spot ile açtın mı o dosyayı? programın söylediği codecler neler? sende yüklü gösteriyor mu o program? render ettin mi, edince ne dedi? bunları söylersen belki daha kolay yardım edebiliriz. bir de pc'indeki tüm codecleri silip temiz bir şekilde k-lite codec pack'ı kurarsan hallolabilir?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Film basta asasgi dogru bir gökkusagı gibi gozukuyor, rengarenk yani. Bastan da kurdum, g-point'ide kurdum, g-point'de onemli bir problemle karsilasmadim. Dosya Wmv-Wma oldugundan dolayi g-spot tam olarak bu dosyayi destekliyemiyorum diyor.Yaptigim renderlarda da bir sorun oldugunu gormedim.Garip daha once problemsiz oynayan filmler su anda bole oldu, formatdan sonra yani. Alakan icin yine de saol, fakat fikrin varsa dinlemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 formattan sonra olduysa bir program yüklediğin için olabilir. ses kartının ekran kartının anakartının sürücülerini güncelle pc'deki tüm codecleri kaldır ve sil. ondan sonra k-lite codec pack'i tekrar yükle. bu şekilde de olmuyorsa aklıma başka fikir gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Valla board'un son driverlar var zaten, ama sinirli olmadigim zaman su unistall etme olayini denerim, olmazsa da olmaz ya, zikindirik bi codec yuzunden sinir katsayisi fazlalastirmaya gerek yok, saol bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 mplayer ( for windows da var artık galiba ) yüklüyorsunuz, hiçbir derdiniz kalmıyor.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar