Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sizce formatlanmış ve internet bağlantısı olan bir bilgisayar için olmazssa olmaz prgramlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Forumlara garip basliklar acicak bir kullanici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 winamp ve p2p programlar. ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 winamp winzip divxplayer adaware[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 zonealarm[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bulamadım bahsettiğin konu başlığını. Ama ben benim basit listemi yazı vereyim: Icq Msn Messenger Kazaa Lite DC++ E-Mule Bittorent WinRar Getright Anti-Vir Winamp İlk aklıma gelen programlar bunlar oldu.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Selamon, 28 Aralık 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Bulamadım bahsettiğin konu başlığını. Ama ben benim basit listemi yazı vereyim: Icq Msn Messenger Kazaa Lite DC++ E-Mule Bittorent WinRar Getright Anti-Vir Winamp İlk aklıma gelen programlar bunlar oldu. Başka kaldımı p2p programı :D ha evet var Ares[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 msn messenger winamp emule ultıma onlıne 2D uogateway winzip winrar bu kadar hatırlayabıldım.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Selamon, 27 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Sizce formatlanmış ve internet bağlantısı olan bir bilgisayar için olmazssa olmaz prgramlar nelerdir? işletim sistemi. Tercihen windowz :p[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 visual studio borland c++ builder turbo pascal borland delphi 7.0 apache mysql php iis mssql webmatrix masm32[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 pc'yi formatladıktan sonra önce hardware'lerin driverları güvenlik için: mcafee internet security, spysweeper, ad-aware müzik ve film için: winamp, vlc, k-lite mega codec pack sonra: mozilla, icq, winrar, getright, adobe acrobat, nero yüklerim, sonra yüklenenler zaten fasa fiso.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Aralık 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar