Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Burak'ın dirsek bilinçli değil diyen arakdaşlar varmış; http://vine.co/v/MZZvEvQOQ6i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 beyaz tv akiyor yine ya sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 burak sağolsun dün emre + alves'in yaptıklarını tek başına yapmış, topici okunması zevkli bir hale getirmiş, çok kıvrak hareketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 evet kramponun çivilerini birinin hayalarına geçirmekle basketbol oynasan her gun yiyecegin dirsek ayni seyler zaten burakin yaptigi seyin savunulacak bir tarafi yok ama soyle seyler yazip sonra fenerli kafasi diyince kiziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 he tamam öyleyse, bilerek surata dirsek atınca kasaplık olmuyor illa bacağa falan basmak lazım + küfürleri hiç söylemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 GS'li kafasınıda gördük 24 saat ağlama oldu fb kasımpaşa maç başlığında Alves Alves diye :) GS yönetiminden Alves'e vermiyorsunuzda Burak'a neden kırmızı veriyorsunuz açıklaması bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 burak kırmızı kart görmediği için öyle bir açıklama gelmez, bekleme boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 onetimebaby said: 3 olsun da goz yaslari sel olsun.oldu oldu 3 oldu saydim 3 gol atmis cimbom zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İkisi de sert hareketler olsa da hala Burak ve Alves'in hareketini bir görenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 DoruK said: evet kramponun çivilerini birinin hayalarına geçirmekle basketbol oynasan her gun yiyecegin dirsek ayni seyler zaten burakin yaptigi seyin savunulacak bir tarafi yok ama soyle seyler yazip sonra fenerli kafasi diyince kiziyorsunuzAhahah Offf çok acayip kafa yaşıyor doruk yine ahaahahah amerikan Futbolunda da çok sert hareketler var Alves i de maruz görelim evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Daha kendi maçı oynanmadan, hakemler ve rakibi hakkında konuşan GS'nin aynı şeyleri kendi maçında yapması muazzam. GS demiyelim de Burak Yılmaz diyelim. Hakeme sövdü, dirsek attı ama ersan kırmızı gördü rakibini itti diye. Yoksa haftaya gs-bjk maçı mı var? aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 hala açıklama yok değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 gs laf atmayın onlar bu ligin 18 level paladini akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Llama said: hala açıklama yok değil mi Dorukla serhan yaptı gerekli açıklamayı kulüp adına. Alves le bir değilmiş pozisyon, ayrıca basketbolda hep atıyorlarmış o dirsekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ahahahaha ciddi misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 he yaptı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 macın icinde olabilecek bir hareketle yerde yatarken anlamsız sekilde tekme atanları ayırt edebilecek goruye sahibiz allaha sukur. http://spor.haberler.com/gokhan-gonul-sosyal-medyayi-hoplatti-4585848-haberi/ gokhan gonulun suratına vole atmıslardı hatırlamayanlar icin. adam faul bile calmadı burda gokhan darbe aldıgı icin oyunu durdurdu sakatlıktan kimse de cıkıp kırmızı bu demedi degil cunku. oyunun icinde olabiliyor. burda pozisyon almak icin kolunu actıgında adamın suratına gelmesi ile yerde yatan adamın kaval kemigine tekme atmak zaten hep aynı sey. nası bi gozlukse cok acayipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İşin ilginci şimdi pozisyon yorumlarını izledim ligtv de, bizim Alves in emrenin pozisyonları 350 bin kere tekrar gösterip yorumlayan yorumlatan sevgili Şansal burakın dirseğini nasıl gözden kaçırmış alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bu ligde kolunu pozisyon almak amacıyla açıp adama değmediği halde kırmızı kart gören alex de souza yı da biz biliriz en iyisini biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bariz bi şekilde adamın ağzına vurulan dirseği hala tesadüfen olmuş gibi anlatanlar var sasfasdafa he kolu çarpmış ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 pozisyonu cok izledim her birinde de burak surda bi adam var ya agzının ortasına patlatayım diye sallamıyor dirsegi. herif her pozisyonda aynı hareketi yapıyor zaten. ve bu yuzden de ligin en cok faul yapan forveti mac basına boyle elini kolunu kullanarak aldıgı 6 faul falan var. CUNKU YETENEKSIZ VUCUDU ILE POZISYON ALMAYI BILMIYOR. ah yeter ulan. ayrıca bunu alves ile karsılastırmayı basarabilmek icin gercekten bambaska bi baloncukta yasıyor olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 o zaman bir kez daha http://www.youtube.com/watch?v=lN47T2ICHO0 http://bobiler.org/images/gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ben olsam headshot gömerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 senin kulağını ısırırım çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Cons said: "Tatar Ramazan" said: Burdissoyu 20 milyona satarız diyordu geçen biriniz ahahahah, satarsınız ama eski parayla kim dedi onu Saykoleo said: abi boca forumları konduktan sonra hala 20m'a satarız dendiyse bilemicem 3 sayfa XAXAXAXAAXAXAXA diye resim konmuştu la buraya sagsdfasd Ahah akşam üşenmiştim şimdi aramaya inandım, 20 milyon da değil 30 milyon euro diyor bi de, ahanda yavru oldboy şu yazık lan Rerore said: abi burissoso 30 milyon euroya satarız ahan da yazdım buaraya http://forum.paticik.com/read.php?29,7442084,7463592#msg-7463592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar