Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 21. Hafta: MP Antalyaspor - Galatasaray | 17 Şubat 2014 Pazartesi - 20.00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

evet kramponun çivilerini birinin hayalarına geçirmekle basketbol oynasan her gun yiyecegin dirsek ayni seyler zaten

burakin yaptigi seyin savunulacak bir tarafi yok ama soyle seyler yazip sonra fenerli kafasi diyince kiziyorsunuz
Ahahah

Offf çok acayip kafa yaşıyor doruk yine ahaahahah amerikan Futbolunda da çok sert hareketler var Alves i de maruz görelim evt
Sosyal ağlarda paylaş

macın icinde olabilecek bir hareketle yerde yatarken anlamsız sekilde tekme atanları ayırt edebilecek goruye sahibiz allaha sukur.

http://spor.haberler.com/gokhan-gonul-sosyal-medyayi-hoplatti-4585848-haberi/

gokhan gonulun suratına vole atmıslardı hatırlamayanlar icin. adam faul bile calmadı burda gokhan darbe aldıgı icin oyunu durdurdu sakatlıktan kimse de cıkıp kırmızı bu demedi degil cunku. oyunun icinde olabiliyor. burda pozisyon almak icin kolunu actıgında adamın suratına gelmesi ile yerde yatan adamın kaval kemigine tekme atmak zaten hep aynı sey.

nası bi gozlukse cok acayipmis.
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyonu cok izledim her birinde de burak surda bi adam var ya agzının ortasına patlatayım diye sallamıyor dirsegi. herif her pozisyonda aynı hareketi yapıyor zaten. ve bu yuzden de ligin en cok faul yapan forveti mac basına boyle elini kolunu kullanarak aldıgı 6 faul falan var. CUNKU YETENEKSIZ VUCUDU ILE POZISYON ALMAYI BILMIYOR.

ah yeter ulan.

ayrıca bunu alves ile karsılastırmayı basarabilmek icin gercekten bambaska bi baloncukta yasıyor olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

"Tatar Ramazan" said:

Burdissoyu 20 milyona satarız diyordu geçen biriniz ahahahah, satarsınız ama eski parayla

kim dedi onu

Saykoleo said:

abi boca forumları konduktan sonra hala 20m'a satarız dendiyse bilemicem
3 sayfa XAXAXAXAAXAXAXA diye resim konmuştu la buraya sagsdfasd

Ahah akşam üşenmiştim şimdi aramaya inandım, 20 milyon da değil 30 milyon euro diyor bi de, ahanda yavru oldboy şu yazık lan
Rerore said:

abi burissoso 30 milyon euroya satarız

ahan da yazdım buaraya

http://forum.paticik.com/read.php?29,7442084,7463592#msg-7463592
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...