moriarty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ginaly said: e bunu yapıyorum zaten ben. gerge's special ultimate hangover cure yapabiliyo musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Elizabethlerinizi böyle zor işler için yormayın. Onlara iyi davranın. Hoyrat davranmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben hep yapıyorum, tadı daha güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 buda bişeymi lan ! ben elim ile yemek yiyebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Dün buradan gaza geldim ilk denememde başardım, hayallerinizin peşinden gidin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 çok kolay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Demin daha ufak bir elma ile denedim, olmadı. Sakatlanıyordum neredeyse. Avuca iyi oturmayan elmalar ile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 oldun said: iyi hoş da elmayı neden bölüyoruz ki neden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İzlemeye başlamadan önce çok farklı şeyler hayal etmiştim.Eli taş-kağıt-makasda ki kağıt pozisyonuna getirip ortadan ikiye bölmeyi öğretecek sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 onun öğretilecek bir kısmı yok elmayı bir yere sıkıştır yapraklı olan kısmı aşağı gelecek şekilde çevir elini havaya kaldır elinin bileğine yakın olan kısmı ile elini sıkıp var gücünle aban 2ye bölünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar