paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Kız arkadaşım önümüzdeki hafta Dubaiye gidecek. Elektronik aldırmak mantıklı olur mu? Gerçekten ucuza geliyor mu? Telefon vb. Dubaideki fiyatları bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? Alan/aldıran oldu mu, cihazlarda sorun yaşanıyor mu? (arapca vb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 dubaide official dil ingilizce dilde sorun yasamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ben aldım. belli başlı şeyler çok ucuz. telefon mesela. ya da ps4. diğer benzeri elektronikler de ucuz ama bazıları için çok fark yok, garanti dışı kalmaya değmez. iphone tarzı türkiyede çok tutulan ve pahalı zımbırtılar ile uçurum var ama. internete istediğin elektronik alet ve dubai price diye yaz çıkar zaten. o çıkana 100-200dirhem daha ekle işte mağaza fiyatı diye. asıl böyle eminönü gibi biryer var, ama çok sahte mal da oluyormuş. en iyisi pek anlamayan birisiyse bir de mall lardan almak. dubai mall a gitsin. hayvan gibi bir yer. istediğini bulur orada. dil açısından da sorun çıkacağını sanmam. zaten çoğu software açısından başka dile çevirebiliyorsun, telefon, ps4 filan. ama laptop alacaksan belki arapça klavye olabilir, ki genelde ingilizce harfler de yazılı olur arapçanın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Sharafdg in(BAE in en buyuk elektronik magazalarindan bir tanesi) websitesinden bakabilirsin fiyatlara: http://www.sharafdg.com/ Birde online satis yapan Souq.com diye bir yer var. Otele kadar teslim ederler ama zamanlamasini tutturman gerekli. http://uae.souq.com/ae-en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yurt dışından bence elektronik vs almayın. Neden: 1- S3'üm 3 kere arızlanadı, 3'ünde de garanti imdadıma koştu. 2- Laptopum garanti süresi bitmesine 1 ay kala (ki yaklaşık 2 sene hunharca kullandım) 4 kere arızalandı, aynı marka son model yenisi ile değiştirildi. 3- Headset'im 1 ay kullandıktan sonra kulaklık ve mikrofon bölümleri arızalandı, garantiden yenisi geldi. 4- Aldığım takım elbise 6 ay sonra sökülmeye başladı 2 sene garantisi olduğu için para iadesi geldi. Size bu şekilde tonla örnek sayabilirim, bozulabilecek şeyleri mümkünse almayın, sigaradır, alkoldür, parfümdür rahatlıkla alabilirsiniz. Edit: Ha dersen ki bu yarı yarıya daha ucuz, garanti ve arıza masraflarını da kurtarır, alın o zaman tabiki. Edit2: Ya bu arada şimdi farkettim de ne alsam bozuluyor, ya ben kullanamıyorum ya da artık hiçbirşeyi sağlam yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bi tane akıllı vardı, ordan telefonu aldırıyodun elemana, oda uçağa binip türkiyeye gelecek random birine verip sana gönderiyodu güya. kimdi o akıllı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kermit said: bi tane akıllı vardı, ordan telefonu aldırıyodun elemana, oda uçağa binip türkiyeye gelecek random birine verip sana gönderiyodu güya. kimdi o akıllı ? Öyle biri vardı valla bende hatırlayamadım kimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar