Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 herkes aynı kadını beğenmiyor şunu bir anlayamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 pontipati said: koymiyim diyorum da şunlar ne tatlı hatunlardır ya https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1798795_1532673593624508_2116523495_n.jpg zevkin berbatmış be. allahüekber konusundan sonra bunu beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ilk vakası da değil bu http://forum.paticik.com/read.php?62,7406607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aynı kadını beğenmemek mesele değil, kendi kendine hobi olarak beğenebilirsin ama "güzel kadın" sıfatını vermeden önce bazı evrensel ve objektif özelliklerin aranması taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Claiborne said: ilk vakası da değil bu http://forum.paticik.com/read.php?62,7406607 :D böyle bi hatunum olsun kenara koyarım vazo gibi veya salarım eve gezinsin dursun böyle aynı ortamda olalım yeter (:DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi bunlardan piyasada çok ya. Prototip bu zaten. Git sosyete pazarlarından birine, en az 25 tane görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 pontipati sübyancı sanırım. hacı onlar ingilterede var bolbol bu sene otelde bi kız vardı. böyle kısa boy beyaz ten yeşil göz siyah düz saç. topuklu falan giyiyo gece elbisesi tırnaklar yapılı ot bok. oha dedim bu ne yaşını bi öğrendim wati for it 13 ingilizdi kız. etine dolgun ingiliz bebeler de geldi hollandalılar bebelerle grup falan kovalyodu. 2 tane kız böyle etrafında 12 tane abaza hollandalı bebe. hepsia yrı götürmeye çalışıyodu EN SONUNDA ANKARALI Bİ TÜRK VİTAMİNSİZLE TAKILMIŞTI GALİBA KFDSGÇ edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 niye bu kadar ilgileniyon ki zaten bu soruyu soran adamın o kızlarla birlikte olma şansı yok oooooooooo manyak laf chaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://i.imgur.com/bRmIvhN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Toplanın kurtarma operasyonu yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Soris said: niye bu kadar ilgileniyon ki zaten bu soruyu soran adamın o kızlarla birlikte olma şansı yok oooooooooo manyak laf chaktım ben sen miyim la yogadaki kadını düşünüp evde özel zaman yaşim dfgdg giderim antalyaya keyfime bakarım qhaffa rhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 farKımIz ŞeKHLimİz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Farkımız tarzımız paticik bizim baş tacımız diyen biri vardı burada ne oldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 insanlar ölürken geyiğini yapmak ne keyif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 asyada çok şirin kızlar var allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar