paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Birleşmiş Milletler (UN) uygulamaya başlattığı güzel bir uygulama var. UN'ın açlık sitesine girin (Hunger Site) ve orada göreceğiniz sarı bir düğme vardır. Oraya tıklayın, dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek alıyor. Yiyeceğin parası logolarını görmeniz ile reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor. Tüm bu yapacağınız siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (GIVE FREE FOOD) Sayfanın en alt ortasındaki sarı tuş. Günde sadece bir kere bağoşta bulunabiliyorsunuz, onun için iletebildiğiniz herkese bu mesajı ulaştırın. Yardım edin[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Gırdım hemen ve cok uzuldum :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abi kamera takıp adamlara yiyecek verdiklerini göstermiyorlar ya nasıl bu kanıya vardın.He birde dikkat edersen arada sırada veriolar Ntvde bi kaç kere rastladım basına yansımaz çünkü basın reyting demek insanlığa yardımla alakası yok Türk basnının [signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: [Bu mesaj LoMBaK tarafından 28 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bastim insallah ac birine yardim edebilmisimdir[signature][hline]shinsetsu desu..
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ntv ve cnbs-e yi türk medyası dışında tutmak gerek gibi :) ayrıca vakti olanlar sarı düğmeye bastıktan sonraki ekrandaki sponsorlarada biraz tıklarsa. en azından 1 tanesine tıklayında adamlar desteğe devam etsinler[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj tunch tarafından 28 Aralık 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben arkadasıma da onerdım oda sanırım bastı umarız bı yardımımız dokunur..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sticky olursa daha çok zamanda daha çok kişiye ulasabilir bu topic..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Evet bencede ...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ettim umarım gerçekten yardımdır bu...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tıklamakla nasıl yardım oluyor benim kafamdaki soru işareti oradan olagelmekte.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Oylanıyor ıste yardım fazlalıgı artıcak heralde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sponsorların reklamlarını yapıyorsun böylece bir ekmek kazandırıyorsun.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tıklayalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 herhalde topici pek takan olmadı :([signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende bastım. insallah bi ise yariyodur. hemen e-maille göndereyim bu siteyi tum dostlarıma.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Böyle güzel birşeyi paylaştığın için teşekkürler.[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
Öne çıkan mesajlar