Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Telefonun pili arızlandı, gmail'e girmem gerekiyor ancak bilgi işlem sağ olsun yasaklamışlar. -Yahoo, Hotmail'e de aynı şekilde kategorine takılıyor. -Windows'da baya protokol kasmışlar. Bilgisayarım Özellikler vs açılmıyor ve denetim masası yok. Bu arada Windows 7 işletim sistemi. -Google Hangouts denemeye çalıştım, Chrome indirmeye çalıştı ancak yüklemedi, sanırım siteyi bloke ettikleri için download da edemiyorum. -USB bellekler çalışmıyor. -Reg dosyaları kullanılabiliyor. -Portable Browser denedim ancak sayfaları yüklemiyor, sadece internet explorer var ancak yazılımları bazen chrome'un bir ürününü kullanıyor ama chrome'u göremedim. Ne yapabilirim başka, lütfen yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 eğer ki bt işini doğru yaptıysa, gerçekten erişemezsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Nerede çalışıyorsun sen ya? Oyun sitelerini falanı filanı yasaklayanı gördüm de, gmail ne abi? İşyerinde mail kullanmıyor musunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 is degistirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 direk google u engellemişlerdir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bizimde aynı yok bi şekilde kurtuluş yolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 donanımhaberdeki videolar izliyorum hürriyetin sitesinden resim falan geziyorum sıkılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hayır internete bağlı olduğunuza emin misiniz. belki sadece kurum içi lan'la bağlıdır bilgisayarlar birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 free linux vps arat googleda masaüstülü java ile çalıştırıyorsun oradan takıl en kötü http://alwaysonpc.com şunu kullanıyorum ben arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Google açılıyor ama gmail açılmıyor, blogger'dan login oldum ama engeli aşamadım kafayı yemek üzereyim /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 adamlar girme diyorsa girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ekolay'ın ixir paketleri var onları tavsiye ederim. 4 saatlik olanı baya avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Çok merak ettim. Ne gelmiş olabilir o maile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Somon said: free linux vps arat googleda masaüstülü java ile çalıştırıyorsun oradan takıl en kötü http://alwaysonpc.com şunu kullanıyorum ben arada Link'i engellemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ya bi kadınla mailleşiyor kadın 34 yaşında 2 cocugu var bamgümçatpat olayıdır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 utanmıyomusun evli barklı kadınla fingirdeşmeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 haha o linki bile engellemişlerse hiç uraşma adamlar inanmış en kötü trojan flna tıp bakarlar masaüstüne nerelere giriyosun diye söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Olum adam kıytırık tekstil firmasında çalışıyorsa ne gülerim ya. Ya da BT sorumlusu eski Nazi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yok abi bildiğin banka burası -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ozaman uğraşma. Pati'ye giriyorsun şükret. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 herseyi engelmeis belli linkleri acmis olabilir ler mi? edit:he patiye giriyorsan ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 jacabo said: ya bi kadınla mailleşiyor kadın 34 yaşında 2 cocugu var bamgümçatpat olayıdır herhalde Ahah adam stalklamış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 söyle patiye üye olsun burdan mesajlaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mail, Game, Video, News gibi kategoriler engelli işte en temizi vpn mi dersiniz Bu arada exe dosyaları çalışıyor, birşeyler yükleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 btci stajyere 2 paket malbuş atıosun sorun cozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar