Mr_Fire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ortam hoş.Tkılmaya geldik,takılmak isteyen olursa takılırız.Takılalım kısaca.Eywallah:) Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 slm, takılmana bak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ortam yap işte[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Alıntıla
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iyi takılmalar[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bence herseye takılma simdi zaten bi suru kisi o balonunu patlatmak icin duser pesine sen tikat et yem olursun sonra :-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 her an biri önce şunu oku sonra şuna bak gibilerinden post atabilir direk bu bölümden uzaklaş ortamlara ak....hoşgeldin...[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Merhaba, Paticik Forumlarına ve aramıza hoş geldiniz! İyi seyirler.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 A.s vb..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 wtp[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 a.s vs.vs.vs..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Alıntıla
Fiulus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hoş geldin[signature][hline]Synthetic Electronic Forbidden Fighting Android Alıntıla
noxite Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hosgeldin[signature][hline]msn: [email protected] icq:173196330 Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Selam Fire[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Benim kardeşimdir..Akıllı olun ona göre :-P hoşgeldin kardeş[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 28 Aralık 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.