XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Son gojiru(godzilla) filmini de heisenberg var diye izleyim dedim adam 10. Dakkada oldu . Cok verimsiz bi ucus oldu. Neyse ki herkulun basindaki sacmaliklari gorunce izlemeden kapadim da calistim onun yerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Cuce said: zevkleri deil kendiside tırt insanlar karsılarında düzgün varlıklar görünce film bile olsa demekki kaldıramıyo. Yok ya kaldirilmayacak kadar sikici degildi neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 XLegolas said: Bence yaraticilik yoksunlugu sadece sdf Mantık şahane, 10/10 would not bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Bin nistiljik bi film ilsin istidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 pek sarmadı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar