Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 onu kestiricegine pencereye demir perde taktırsaymışya davar[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abi ben ölene kadar denge bozulmasın da peh[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: nindalf, 24 Aralık 2004 23:29 tarihinde demiş ki:Ülkemizde insana değer vermeyenler ağaca nasıl değer versin.... Çok üzücü :( Yok allah için ağaca değer veriyorlar. Hemcinsleri tabii.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 28 Aralık 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 beyler onlara insan diyerek bana hakaret etmeyin !.![signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ilginç tabi.. Bizim eski apartmanda tam olma zamanı ayvaları keserlerdi bahçedeki..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bizim eski yönetici tam bi gerizekalıydı off.SAlak adam sorf penceresini kapatıo die 30 yıllık dut ağacını kesti.neyseki şimdi ağaç küçücük kalan bir fidan sayesinde tkrardan büyümeye başladı[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dun gece ewımızın onundekı agaç yonetıcı tarafından kesıldı we butun sakınlerın ıznı olmadan belkı benım balkonumu engellemıyordu ama olsun ne bıcım bır anlayıstır bu yaa[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 koca çınarı kesmişlerdi bi defa, dayının biri saat kulesini göremiyor diye. kıydılar güzeli ağaca, yüzyıllık çınardı yaw orc bunlar, uruk-hai. başka bi şey değil, anlayamıyorum bu basit zihniyeti. uyuz oldum hatırlayınca....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya ıste oyle ınsanlar sırf kendı egolarını tatmın etmek ıcın boyle sonucunu algılayamayacak ısler pesınde kosuyorlar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 goril olmayın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar