Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bugun yaptigimiz planin suya dustugunu gorunce yilbasina 3 gun kala kara kara dusunmeye basladik nereye gidecez ? diye ama hala karar veremedik . Nereye gidilir surekli bara gidip anonim sarkici dinlemekten biktim artik guzel biyere gidip grupca eglenecez tavsiye lazim . birde hangi unluler nerede cikiyor onlari ogrenmek lazim bilen varsa iyi olur. ps: en krali evde oturmak gibi mesajlar kaale alinmayacaktir =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Keops ta ibrahim tatlıseks var bildiim kadarıyla. Hilton da da Kenan Dogulu cıkıyomuş galba.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 O zaman.. en krali arkadas evinde toplanmaktir :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abi gidin bi eve paraları birlestirin son ses müziginizi açın. ortayada cilingir sofrası icin icin sevisin daha ne yani :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sabaha kadar içilmeli,eğlenilmeli.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Benim planım çantanın içine fotoğraf makinası ve birkaç şişe meşrubat doldurup kendimi sokağa vurmak.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Baggio, 28 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki: O zaman.. en krali arkadas evinde toplanmaktir :) [signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yılbaşının ertesi haftası bizim sınav haftası, tam burda oturup ders çalışmaya çalışıcam, bütün sene ders çalışmak istemiyorum yardım edin, eitim sistemine kafam girsin, fonksiyonlarada kafam girsin :( (kadıköy anadolu lisesi bu arada)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kenan dıpulu güzel istanbul için. en derli toplu ve sıkılnılmıycak ortam orası olucak gibi. en azından çift tarz müzik var. park orman gibi full rock konsepti ile baymıycak geçen seneki gibi. araya bi kaç D.j koysalarmış park orman en kral yer olurmuş bu sene demin biletleri alırken sahne alanlara baktımda.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 arkadaş çağırılır sabaha kadar bilimum konsol oyunları oynanır kola eşliğinde. özenle delirilir.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Razu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bizde bulamadık gitcek yer(Antalya olunca gidilcek yer de az oluyor ortada kalıyon ole)...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu sene istanbuldaki partiler bile 3-4 gün kala belli oldu. rezalet :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Estel_Anorien, 28 Aralık 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Benim planım çantanın içine fotoğraf makinası ve birkaç şişe meşrubat doldurup kendimi sokağa vurmak. Taksime gel, içkilisini yapalım.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Mirluin, 28 Aralık 2004 18:20 tarihinde demiş ki: yılbaşının ertesi haftası bizim sınav haftası, tam burda oturup ders çalışmaya çalışıcam, bütün sene ders çalışmak istemiyorum yardım edin, eitim sistemine kafam girsin, fonksiyonlarada kafam girsin :( (kadıköy anadolu lisesi bu arada) merak etme üni'ye gelince de bi$ey degi$miyo sadece amaaan öperim diip kendini alkole veriosun ehe
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 aynen o da biyerden sonra sıkıyo en iyisi maaile ewde TOMBALA...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Oturup sızacaksın baska napıcaksın yılBAŞında[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yıldız chalet de süper bi parti var..türkiyenin en iyi djleri dj fuchs, dj cervus, dj murat umcuoğlu, dj tangun, dj cure-shot..8 saat non-stop müzik..bence kaçmaz..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Septi zaten meşrubat dediğim alkollü olacak :) bakalım hele bi biraz daha yaklaşsın yılbaşı yapariz onu da.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kalamış laila nasıl olur ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yılbasında bazı dozajı kacırıpta acaip hareket eden adamları cagırmıyacan kı yapılanın zewkı kaçmasın :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben bi arkadaşın evindeyim mangal yapıcaz walla yanındada smirnoff ice var..12'den sonrada dışarı çıkıcaz..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ne guzel bende buyuk olcude oyle bır seyler yapıcam yada sabaha kadar içip ertesı gun kafamı kaldırmadan uyuyacam[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Razu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Ruby_DraGon, 28 Aralık 2004 19:17 tarihinde demiş ki: Yılbasında bazı dozajı kacırıpta acaip hareket eden adamları cagırmıyacan kı yapılanın zewkı kaçmasın :p Sinir olduğum insan tiplemesi işte içip içip salk salk hareket yapan tipler...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yanı hatta yılışırlar bı anda boyle bagırıp çagırırlar fln ayy ay[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar