Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilba$inda nereye gitmeli , ne etmeli ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun yaptigimiz planin suya dustugunu gorunce yilbasina 3 gun kala kara kara dusunmeye basladik nereye gidecez ? diye ama hala karar veremedik . Nereye gidilir surekli bara gidip anonim sarkici dinlemekten biktim artik guzel biyere gidip grupca eglenecez tavsiye lazim . birde hangi unluler nerede cikiyor onlari ogrenmek lazim bilen varsa iyi olur.
ps: en krali evde oturmak gibi mesajlar kaale alinmayacaktir =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 28 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
O zaman.. en krali arkadas evinde toplanmaktir :)
[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
yılbaşının ertesi haftası bizim sınav haftası, tam burda oturup ders çalışmaya çalışıcam, bütün sene ders çalışmak istemiyorum yardım edin, eitim sistemine kafam girsin, fonksiyonlarada kafam girsin :( (kadıköy anadolu lisesi bu arada)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
kenan dıpulu güzel istanbul için. en derli toplu ve sıkılnılmıycak ortam orası olucak gibi. en azından çift tarz müzik var. park orman gibi full rock konsepti ile baymıycak geçen seneki gibi.

araya bi kaç D.j koysalarmış park orman en kral yer olurmuş bu sene demin biletleri alırken sahne alanlara baktımda.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Mesaj tarihi:
arkadaş çağırılır sabaha kadar bilimum konsol oyunları oynanır kola eşliğinde. özenle delirilir.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene...
elvyn says:
mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 28 Aralık 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
Benim planım çantanın içine fotoğraf makinası ve birkaç şişe meşrubat doldurup kendimi sokağa vurmak.

Taksime gel, içkilisini yapalım.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 28 Aralık 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
yılbaşının ertesi haftası bizim sınav haftası, tam burda oturup ders çalışmaya çalışıcam, bütün sene ders çalışmak istemiyorum yardım edin, eitim sistemine kafam girsin, fonksiyonlarada kafam girsin :( (kadıköy anadolu lisesi bu arada)

merak etme üni'ye gelince de bi$ey degi$miyo
sadece amaaan öperim diip kendini alkole veriosun
ehe
Mesaj tarihi:
yıldız chalet de süper bi parti var..türkiyenin en iyi djleri dj fuchs, dj cervus, dj murat umcuoğlu, dj tangun, dj cure-shot..8 saat non-stop müzik..bence kaçmaz..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
ben bi arkadaşın evindeyim mangal yapıcaz walla yanındada smirnoff ice var..12'den sonrada dışarı çıkıcaz..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 28 Aralık 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
Yılbasında bazı dozajı kacırıpta acaip hareket eden adamları cagırmıyacan kı yapılanın zewkı kaçmasın :p

Sinir olduğum insan tiplemesi işte içip içip salk salk hareket yapan tipler...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

• Yeni Oluştur...