hormonlupapaya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bence bir telefon yada araba yada ev yada psp[signature][hline]bir insanın mouse bozulursa ne olur :rock: gider pet shopa yenisini alır :tebrikz:
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nasıl bi arkadaş olduguna bağlı tabi bu. gidipte sınıf arkadaşına araba hediye alınmaz.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bak burda baya bi secenek var. biz buna aramanın gucu diyoruz..[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 3 arkadaşıma hediye aldım ve bunları gidip kırtasiyede hediye paketi yaptırdım. Birincisi kısa Davidoff İkincisi Toffee Üçüncüsü M-Joy kırtasiyeci özellikle Davidoff'u paketlerken bana ilginç baktı.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 topişc alınabilecek en güzel hediyeyi soruyo sen aldıgın hediyeleri sölüyosun.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaşına araba alıyorsan durum çok vahim, çünkü araba oyuncaksa 6 yaşında falansın, araba gerçekse baban Vitali Hakko?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 fikir yani.. insana işine yaramıcak bi biblo süs alacağına daha işine yarayacak, belki haz alacak şeyler alırsanız daha iyi diyorum..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: hormonlupapaya, 28 Aralık 2004 15:49 tarihinde demiş ki: bence bir telefon yada araba yada ev yada psp ben sevgilime kırmızı g-string alacagım wallahi biraz seksi olsun kız! hep kotla görüyordum![signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
bayat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hmm, g-string alinca kotla dolasmicak yani, g-string giyicek bi tek? Izlemeye gelelim biz de, haber ver.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 en iyi yılbaşı hediyesi büyük ikramiye çıkacak olan bilettir :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 rofl bayat =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Krasuss, 28 Aralık 2004 16:45 tarihinde demiş ki: ben sevgilime kırmızı g-string alacagım wallahi biraz seksi olsun kız! hep kotla görüyordum! said: bayat, 28 Aralık 2004 16:51 tarihinde demiş ki: Hmm, g-string alinca kotla dolasmicak yani, g-string giyicek bi tek? Izlemeye gelelim biz de, haber ver. hahahahhaha[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 aynı sayfada aynı ki topik olmasın be.. o daha eski ondan devam edelim...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eheh güzel[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: felixxx, 28 Aralık 2004 16:39 tarihinde demiş ki: 3 arkadaşıma hediye aldım ve bunları gidip kırtasiyede hediye paketi yaptırdım. Birincisi kısa Davidoff İkincisi Toffee Üçüncüsü M-Joy kırtasiyeci özellikle Davidoff'u paketlerken bana ilginç baktı. aradaki farkalra bak biri cikolataya tapıyo herhalde :)[signature][hline] »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« / 0 0 =o=/
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 En iyi hedıye unutulmayacak bir cift sozdur ama ılle de alınması gereken bır sey lazımsa bence guzel bır parfum en iyi hedıyedır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben çikolatayı severim ama asla yemem..aldığım insanlar bu şeyi sevio..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Öne çıkan mesajlar