xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Merhabalar durduk yere hiç bir değişiklik olmadığı halde 22 mailbox 40000 tane mail her programı açtığımda yeniden indirmeye başladı. Yani overwrite yapıyor hdd e bir azalma olmuyor ama hepsini mutlaka indiriyor. Mesela bir maile bakmam lazım acil açıyorum bilgisayarı 20-30 dk inmesini bekliyorum vs. gibi. sıkıntı ne anlayamadım onun yanında mail.app haricinde daha güzel diyebileceğiniz başka mail programı var mı? Tabi sorun mail.app den kaynaklanıyor ise ama yıllardır kullanıyorum ilk defa ve durup dururken böyle birşey meydana geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bunu kullaniyorum ben: http://airmailapp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 4 TL çöpe gitti abi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Daha guzel dediginiz var mi dedin, ben de soyledim. Almasaydin. Mail sunucunu yoneten firmaya basvur sen, program kaynakli degilse biz ne yapalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 :)yanlış anlamışsın Airmail işimi gördü bu arada ama garip bir şekilde mail.app teki sıkıntıda gitti. Çöpe gitti dememim sebebi de, mail preview ekranı scale etmiyor görüntüyü sağa sola kaydırmak gerekiyor ki mail.app'in en güzel özelliklerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gergenin lafi ile birsey almak aasdfsdf. cok yanlis yapmissin genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 GERGE said: Daha guzel dediginiz var mi dedin, ben de soyledim. Almasaydin. Mail sunucunu yoneten firmaya basvur sen, program kaynakli degilse biz ne yapalim? naptıysam tüm mailleri indirttiremedim programa. Tüm ayarlar olması gerektiği gibi ama kafasına göre inbox 50 mesaj geriye gidiyor, deleted items 300 mesaj geriye gidiyor vs.. program güzelmiş bu arada teşekkür ederim tavsiye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 unable to parse from server ve the folder does not exist ne demek yaa. tamamen random veriyor errorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar