Uzun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Türkiyenin ekonomisi ve dünya ekonomilerinin durumu vs.. - Emin Çapa - Dünya Tarihi Kırılmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 seviyorum bu adamı aptala anlatır gibi anlatıyor cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 emin çapa bi' tane yav bi süreliğine yakınlarında bulunma şansım olmuştuB)- twitter'dan falan takip edin mutlaka Ekonomi'yle ilgili sade sade, güncel açıklamalar yapan bir de mahfi eğilmez var türkiye'de. Meraklısına söylemiş bulunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Herkesin izlemesi lazım. Video için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kendisi sayesinde üniversitede kariyer yapmaya karar verdim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gerçekten çok güzel konulara değinmiş ama işte hem bizim insanlarımızın içinde olan hem de akp'nin politikalarından sonra insanlara ' bak başörtüsüyle, imam hatiple bu iş olmaz' dersen, din düşmanı, mason, israil ajanı falan ilan ediliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 geleceğinizi planlayın noktasına katılmasamda iyi konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Şöyle bilgi birikim sahibi olup insanları bilgimle dövmek istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ama bilgi birikimim yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 böyle bir bilgi birikimine ne gerek var google'ı kullanmayı öğren yeter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 oyle olmuyor o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 adam 3d printer'la organ basıcaz ölümüsz olacaz dedi diye linç etmişler yorumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 verileri elde etmekle onu yorumlamak arasında dağlar kadar fark var. zaten herkese açık veriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yo gayet anneye anlatır gibi anlatmış adam işte ben mi çok zekiyim acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ya bu çok efsane bir videoydu, daha önce izlemiştim kötü bir kaliteyle,slaytları göremiyordm=) şimdi oturup bir daha izlemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar