chrome Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Asdaskfjahfa sistem o kadar saçma ki, o kadar saçma yani. Viral olduğu belli hani de güzel bir şeye viral olun birader. Azeri geliyormuş, kutuyu random bir yolcuya veriyormuş o da bize veriyormuş ama arada kutu patlak olabiliyormuş. Daha kötü bir hizmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben ikna oldum, 8 koli iphone 5 siparişi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 sadece 8 koli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 mouse baktım bi tane 250 lira civarı ordaki fiyatı,burda 290 lira asfasfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Beyler bu adamlardan afedersiniz karı sipariş ettim. Yolcunun birine vermişler Tr'ye gelen ama karı hala bana ulaşmadı. Adamlar parayı aldılar ama ortada mal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Telefonu dubaiden karıyı rusyadan sipariş etcen.Birdahaki sefere öyle yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar