YinYang Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 :) Konu dışına mı yazmam gerekiyordu bilmiyorum ama yazacağım şey anime-manga ile alakalı olduğu için bu bölümü tercih ettim... Yaw arkadaşlar, ben anime koleksiyonları, tanıtımları hazırlıyorum... Aradığım herşeyi animede bulabildiğime inanıyorum, dolayısıyla animeseverlerle de iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum... Çok sıkılıyorum bazen internetteyken! Eğer benim gibi sıkılan bir arkadaşımız varsa mesajlaşalım chat yabalım... Forumdan daha canlı olacağına eminim (doğal olarak eheh). Deiş tokuş yapabilir, bilmediğimiz konularda birbirimizi bilgilendiririz, e bi de anime yorumları yaparız, fena mı olur yane? Söyleyeceklerim bunlar arkadaşlar, teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 doğru bölüme yazdın. bu bölümde de dilediğin her konu hakkında konuşabilirsin. sonuçta anime-manga muhabbetine birçok kişi katılır, değişik konularda tartışabilirsiniz zevkli olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Teşkürler bonecrusher... Ben de titreyerek bekliodum, acep kızarlar mı die, ehuhehe :))) Ben de madalya alacam :)) Kıskandım yane, parlio felan... Gözüm kaldı...[signature][hline]I am between Love and Hate: Cheeringup snowmans with my warm scarf in winters, sticking-on falling leaves back in autumns, wiping away the tears made of dews on buds with my handkerchief in springs, smiling at the sun when she looks at me above the white clouds in summers.(Maybe it was Santa who wrote it hehehe)/I-AM-LOST!!! Im in deep n goin deeper, am i gonna die? Dunno... But ive got hope, im gonna start breathing again, and smell the sweet breeze of life... (Je toujours espere, personne ne vivre sans espoir c'est pourquoi on dois continue a esperer.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 imza çoktan kısaldı, imzayı kısalt demenin çeşitli yolları var... Tekrar teşkür bonecrusher arkadaşımıza, dier mızmızlara da teşekkürler (yarımından)... :)[signature][hline]I am between Love and Hate... (Uzun die mızmızlananlara kıyağımdır en kısasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 konuş konuş dök içini :-P[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ciddin Vicious'muşsun, insan bu kadar zalim olabilir zaten, ehuhehehe! Bi de dil çıkarıo...[signature][hline]I am between Love and Hate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 konu yeri doğru da bide başlık - içerik ilişkisini tuttura bilse idin de başlikta yaptiğin comment'i sonra konunun içine giriş cümlesi yazsaydın tadından yemneyeckti[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar