Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayatta ben en çok babamı sevdim. karaçalılar gibi yerdenbitme bir çocuk çarpı bacaklarıyla- ha düştü, ha düşecek... nasıl koşarsa ardından bir devin, o çapkın babamı ben öyle sevdim. bilmezdi ki oturduğumuz semti, geldi mi de gidici hep, hepp acele işi!.. çağın en güzel gözlü maarif müfettişi, atlastan bakardım nereye gitti, öyle öyle ezber ettim gurbeti. sevinçten uçardım hasta oldum mu, 40'ı geçerse ateş, çağ'rırlar istanbul'a. bir helallaşmak ister elbet, diğ'mi, oğluyla! tifoyken başardım bu aşk oy'nunu, ohh dedim, göğsüne gömdüm burnumu. en son teştifine çıkana değin koştururken ardından o uçmaktaki devin. daha başka tür aşklar; geniş sevdalar için açıldı nefesim, fikrim, canevim. hayatta ben en çok babamı sevdim. oof ya can baba[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 güzel şiir olmuş. :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) [Bu mesaj somebody tarafından 27 Aralık 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Baba bunun gibi birşey demek ki...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Dündar değil yahu Yücel (: ...Eski Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel'in oğlu...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: somebody, 27 Aralık 2004 19:04 tarihinde demiş ki: can dündar bu işlerden anlıyor.. kalemini döktürüyor lol dündar deil yücel yaw[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hahahaha.. valla can dündar'ın yazı stiline benzemiş...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Vallahi paticik ahalisine Dündar ya da Yücel pek farketmiyor anladığım kadarıyla: http://forum.paticik.com/view.php?id=101182[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bazı şeyleri kaybetmedikçe değeri anlaşılmıyor... Değerini bilin babanızın..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Çok güzel ya .....[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar