di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Selam, Phonegap (ya da turevi) ve API falan ugrasmis birileri lazim bana bi proje icin. iOS ve Android icin olacak, cok surmeyecek, muhtemelen 1 ay icinde bitecek. Haliyle hizli sekilde calisip 1 ayda paranizi alip afiyetle yiyebilirsiniz. Sirket degil birey istiyorum. Sirketiz ama tek programci maasina yapariz isi derseniz o da olur. =) Iyi kotu bir tane ornek proje gondermenizi rica edicem. Market link'i yoksa screenshot falan olur gayet. Kalkip da kod gonderin istemiyorum yani. Bu arada bir sekilde yogunsaniz, yapamama ihtimaliniz varsa onu da iletin ki bosuna gerilmeyelim sonradan. Son zamanlarda kim geldiyse pati'den programci niyetine tirt cikti, bitmedi projeler bi turlu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Native yazsak uymuyo mu? Androidi arkadasa yazdiririm parayi da biz kendi aramizda bolusuruz. Size de iyi olur hem native daha iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ya olur aslinda ama yapi biraz sakat o sekilde. Yani en ufak bug fix'de en ufak degisiklikte yine 2 ayri developer'a gitmem lazim orada. Yine de bi portfyolyo bi fiyat alayim ben 1 aylik emeginiz icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 günlük ortalama kaç saat yiyecek bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Nebleyim abi nasi calisiyosun, isinde ne kadar iyisin, ne kadar deneyimlisin, benim 3 gunde yaptigimi kac gunde yaparsin. Ilgili alakali biriysen gonder iste ornek bir iki isini saatlik/gunluk/haftalik/aylik ucret talebinle, olursa is bu diyeyim kendin karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 app ile ilgili detay versen iyi olur. ne tarz feature gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 di niye kendi kendine konuşuyor dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben de bazen ne zaman yazmışım bunu diye şaşırıyorum di'nin mesajlarına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 eger native yazmaya karar verirseniz haber verin ki cok phonegap kullancaz diyipte native donen taniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bende bu aralar phonegap ile ugrasiyorum jquery mobile + angular.js ile kombinleyince cidden app cikarmak acaip rahat. yalniz vaktim yok daha ogrenme egrisindeyim sdfsdf @di bu arada html5, jquery mobile biri direk kodlayip cordova build ile ios, android, wp8 ayni anda publish edebilir. eger phonegap native api larini cok fazla kullanmicaksaniz sadece html5 + js bilen biri bile isinizi gorebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 öğret bana yazayım di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 mesaj kutun dolu. adobe air ile cross-platform uygulama yapabilirim ama fiyat ve süre olarak teklif istiyorsan uygulama hakkında detay verirsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bizim ekip tam bu işi yapıyor. İlgilenirsen görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 keske ben yapabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 phonegap ile yazilan bir cok app reject ediliyor. google dan bulursun article lari. benim onerim xamarim ya da titanium tarzi bir framework ile gitmeniz. ben sahsen titanium u daha cok begendim. her ikisi de native ui elementlerini ilgili dillere expose ediyor. boylece native look & feel yakaliyorsun. phonegap ustune bir layer koyuyor, native feeling i kaybediyorsun. titanium ise html / css / javascript bilgisi ile kullanalilabilecek, rapip prototyping yapilabilecek bir framework. keza xamarin de oyle eger c# bilgin var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar