Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cross-platform app yapacak adam lazim

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Phonegap (ya da turevi) ve API falan ugrasmis birileri lazim bana bi proje icin. iOS ve Android icin olacak, cok surmeyecek, muhtemelen 1 ay icinde bitecek. Haliyle hizli sekilde calisip 1 ayda paranizi alip afiyetle yiyebilirsiniz.

Sirket degil birey istiyorum. Sirketiz ama tek programci maasina yapariz isi derseniz o da olur. =)

Iyi kotu bir tane ornek proje gondermenizi rica edicem. Market link'i yoksa screenshot falan olur gayet. Kalkip da kod gonderin istemiyorum yani.

Bu arada bir sekilde yogunsaniz, yapamama ihtimaliniz varsa onu da iletin ki bosuna gerilmeyelim sonradan. Son zamanlarda kim geldiyse pati'den programci niyetine tirt cikti, bitmedi projeler bi turlu. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Nebleyim abi nasi calisiyosun, isinde ne kadar iyisin, ne kadar deneyimlisin, benim 3 gunde yaptigimi kac gunde yaparsin.

Ilgili alakali biriysen gonder iste ornek bir iki isini saatlik/gunluk/haftalik/aylik ucret talebinle, olursa is bu diyeyim kendin karar ver.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu aralar phonegap ile ugrasiyorum jquery mobile + angular.js ile kombinleyince cidden app cikarmak acaip rahat. yalniz vaktim yok daha ogrenme egrisindeyim sdfsdf

@di bu arada html5, jquery mobile biri direk kodlayip cordova build ile ios, android, wp8 ayni anda publish edebilir.
eger phonegap native api larini cok fazla kullanmicaksaniz sadece html5 + js bilen biri bile isinizi gorebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
phonegap ile yazilan bir cok app reject ediliyor. google dan bulursun article lari.

benim onerim xamarim ya da titanium tarzi bir framework ile gitmeniz.

ben sahsen titanium u daha cok begendim. her ikisi de native ui elementlerini ilgili dillere expose ediyor. boylece native look & feel yakaliyorsun. phonegap ustune bir layer koyuyor, native feeling i kaybediyorsun.

titanium ise html / css / javascript bilgisi ile kullanalilabilecek, rapip prototyping yapilabilecek bir framework. keza xamarin de oyle eger c# bilgin var ise.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...