Patice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Telefonu yeni aldım, yani sonunda 4s aldım. Halihazırda 500MB internet paketim vardı, dünden beri wi-fi bağlanıyorum. Watsapp mesajları anaekrana düşüyor ama watsapp ekranını açınca 'bağlanıyor' yazıp son gelen mesajları göstermiyor. Bağlantıdan olabilir mi? Şirket wifi yetkileri kısıtlı ama mesaj anaekrana nasıl düşer o zaman??? Göndericide 'iletilmedi' mesajı veriyor. Yardım edin pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Şirket wifi kısıtlıdır. Bende de aynı şekilde mesaj geliyor diyor ama programı açınca sıfır. Wifi kapatınca düzeliyor. Bir de telefon kilitliyken bir süre sonra wifi bağlantısından otomatik 3g ye geçiyor o da etkili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 o push mesajları mobil neti kullanıp geliyor, sen whatsapp'ı açtığında wi-fi kullanmaya başlıyor. senin durumunda şirketin wifi bağlantısında sorun var gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sorundan ziyade block diyelim biz ona lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 whatsapp wifi ile bende dee sıkıntılı push olmuyor. 3g de inanılmaz ama. zaten öyle bir bağlantım var ki 3g 2 kat daha hızlı wifiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 paticenin kişisel sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar