embelsi_hayvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Merhaba patiler Bu vesileyle hepinizin yeni yılını kutlar esenlik ve sağlı...... :) [Bu mesaj embelsi_hayvan tarafından 24 Aralık 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hosgeldın embelsi_hayvan...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hoşgeldin arkadaşım..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Alıntıla
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hoş Geldin.... Hoş geldinde nickinin anlamı ne ? [Şimdi embesil_hayvan diycem deil tembel hayvan diicem o hiç deil kafam karış :-?][signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 slm, nickinin özel bir manası varmı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
embelsi_hayvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Bonzi_Buddy, 24 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Hoş Geldin.... Hoş geldinde nickinin anlamı ne ? [Şimdi embesil_hayvan diycem deil tembel hayvan diicem o hiç deil kafam karış :-?] Ahahah sağolun varolun...harf oyunlu Cin nik yapayım dedim ama sanırım garipsenmiş...tembelsi+embesil = embelsi! ööle bişey işte tekrar hoşbulduk :) Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: embelsi_hayvan, 24 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki: said: Bonzi_Buddy, 24 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Hoş Geldin.... Hoş geldinde nickinin anlamı ne ? [Şimdi embesil_hayvan diycem deil tembel hayvan diicem o hiç deil kafam karış :-?] tekrar hosgeldin. ama baya bi cinli olmus nickin :-D Ahahah sağolun varolun...harf oyunlu Cin nik yapayım dedim ama sanırım garipsenmiş...tembelsi+embesil = embelsi! ööle bişey işte tekrar hoşbulduk :) [signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Welcome[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tembesil yapsaydın bari :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla
Creel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 welcome[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 gerçekten çok garip bir nick.. :) hoşgeldin.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kutlarım gerçekten böyle bir nick yaratabildiğin için hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Welcome To Paticik[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Alıntıla
noxite Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 slm[signature][hline]msn: [email protected] icq:173196330 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.