Spin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Razer Kraken Pro – Analog Gaming Headset Ürün 1 sene önce Amerika'dan alındı. Minderlerin soyulması, vuruk, ezik vb. deformasyonu yok. Ürünün kutusunu yurtdışından gelirken yer kaplamaması amacı ile geride bırakmıştım, içindeki her şey eksiksiz mevcut. Ürünün Türkiye fiyatları 290 - 350 TL arasında değişmekte. Benim istediğim fiyat: 190 TL İstanbul içinde buluşarak elden teslim edebilirim, İstanbul dışı için ise karşı ödemeli kargolayabilirim istediğiniz bir kargo firması yoluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Kullanılmış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Resimler temsili sanırım. Ürünün kendisinin resmini koyarsan daha güzel olur kanımca. özelliklerine bakim diye arama yapınca bu resim çıktıda resim alıntı sandım. Aynı backgroundı nasıl tutturdunuz lol http://www.thinkcomputers.org/reviews/razer_kraken_pro/3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 çok yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Pempe de olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 @Fin Evet 1 sene önce satın alındı ve kullanıldı. @stormeagle Kutusu olmadığı için o şekilde masaya koyup çektim. Harbiden resim neredeyse aynı gibi, masa rengi vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 189,98 TL'ye indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 10 tantuni çalışır pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 gondar odemeleri henuz tantuni ile yapamiyoruz ama sabır o bizim zamanımız da gelecekahjsdagkdlahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Pati exclusive olan ilanımı halka açacağım bu hafta gitmezse, son fırsat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 150 veririm... kabulse pm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 179,99 TL son fiyat gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar