Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo için adam dövmek :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha çok komedi bişey ama adamlar bi tane shardda bunlara edit felan dedik diye ankaradan antalyaya bizi dövmeye gelecekler lütfen yazılarınızla bizi bilgilendirin ne yapmamız gerek !![hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 June 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
Seni nerden bulacaklar ki?[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

bilmem arkadaşlar klavye delikanlıları genelde biz bunları bu başlık altında topluyoruz :) biliyom yerini dedi[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
Olm gelirler ağzını burnunu kırarlar... bize oldu yok yere jaila attı benim bi arkadaşı arkadaş çocuğu (89 luydu çocuk) sıkıştırdı evinin çıkışında ağzını burnunu kırdı valla bilemiycem...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 02 June 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Olm gelirler ağzını burnunu kırarlar... bize oldu yok yere jaila attı benim bi arkadaşı arkadaş çocuğu (89 luydu çocuk) sıkıştırdı evinin çıkışında ağzını burnunu kırdı valla bilemiycem...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

oke de adamları pardo ama deli mi ditti :) taa ankaradan antalyaya ultima için :) 600 km galiba tam bilmiyorum ama :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
Uo için kavgaya şahit oldum. Şehirlerarası çalışıyorlar mı bilmem.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Gelirlerse tek açıklaması olur oda kayıtlı oldugun serverda kayıt bilgilerini görme yetkisine sahiplerse ve sen bilgilerini doğru girdiysen olabilir ama bence %5 ihtimal bunun olabilmesi. Çocuklar blöf atmış :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Mesaj tarihi:
said:
Adiemus, 02 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki:
Şehirlerarası çalışıyorlar mı bilmem.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

:) koptum ehe vardır belki ya
- muavin bağırı "hadin beyler antalyadakileri dövmeye gidecek olanlar kalkıyoz !! "
- abi bi sn arkadaşda gelecekti
- ya kardeşim sizi mi bekleyecez daha ordan mersizne gidecez alla alla işimiz var güzümüz var
:)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 June 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
Çocuklar blöf atmış :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

yok yok abi bunlar ciddi galiba ya harbi harbi geleceklermiş[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
hmm kaç güne gelecekler? bak paticikden olduğun için sadece mermi parasına keskin nişancın olabilirim:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!
Mesaj tarihi:
şöle bi pencereye pusarım yanınıza geldikleri an indiririm teker teker ha ne dersin?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 02 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
şöle bi pencereye pusarım yanınıza geldikleri an indiririm teker teker ha ne dersin?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!

olabilir bak iyi fikir :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 02 June 2003 19:12 tarihinde demiş ki:
eheh kaçda gelicem kaç kişi:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!

len taa istanbuldan adamlara kusmak için antalyaya mı gelcen :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
haa bi de bak geliyonda dayak atmak yerine yersek hastane paraları kimden sigortalımısın ?
hadi kalacak yerin var paticik aile dostumuz :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...