Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo için adam dövmek :)

kermit

Öne çıkan mesajlar

Olm gelirler ağzını burnunu kırarlar... bize oldu yok yere jaila attı benim bi arkadaşı arkadaş çocuğu (89 luydu çocuk) sıkıştırdı evinin çıkışında ağzını burnunu kırdı valla bilemiycem...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 02 June 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Olm gelirler ağzını burnunu kırarlar... bize oldu yok yere jaila attı benim bi arkadaşı arkadaş çocuğu (89 luydu çocuk) sıkıştırdı evinin çıkışında ağzını burnunu kırdı valla bilemiycem...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

oke de adamları pardo ama deli mi ditti :) taa ankaradan antalyaya ultima için :) 600 km galiba tam bilmiyorum ama :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 02 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki:
Şehirlerarası çalışıyorlar mı bilmem.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

:) koptum ehe vardır belki ya
- muavin bağırı "hadin beyler antalyadakileri dövmeye gidecek olanlar kalkıyoz !! "
- abi bi sn arkadaşda gelecekti
- ya kardeşim sizi mi bekleyecez daha ordan mersizne gidecez alla alla işimiz var güzümüz var
:)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 02 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
şöle bi pencereye pusarım yanınıza geldikleri an indiririm teker teker ha ne dersin?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!

olabilir bak iyi fikir :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...