kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ahaha çok komedi bişey ama adamlar bi tane shardda bunlara edit felan dedik diye ankaradan antalyaya bizi dövmeye gelecekler lütfen yazılarınızla bizi bilgilendirin ne yapmamız gerek !![hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Antalyanın en sıcak yerinde buluşun pişsin ilkel yaratıklar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yavas...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya ama çok korkuyom ne yapacam harbi fikir verin ya bizi oyundaki gibi keserlerse :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ölümün korkundan olacak ölmeden önce de halkayı görecen =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Seni nerden bulacaklar ki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 17" yada duruma gore 15" delikanlisi bunlar, isirmazlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Absolut, 02 June 2003 18:27 tarihinde demiş ki: Seni nerden bulacaklar ki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli bilmem arkadaşlar klavye delikanlıları genelde biz bunları bu başlık altında topluyoruz :) biliyom yerini dedi[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya hiç bişey değil yaptıklarını 6 yaşında çocuk yapmaz :) sen oyunda bana şunu dedin bunu dedin diye puhehae[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: KHaRoN, 02 June 2003 18:28 tarihinde demiş ki: 17" yada duruma gore 15" delikanlisi bunlar, isirmazlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall ahaheahaeha suferdi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: KHaRoN, 02 June 2003 18:28 tarihinde demiş ki: 17" yada duruma gore 15" delikanlisi bunlar, isirmazlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Dogru dedın arkadasım,orneklerını cok gorduk.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Olm gelirler ağzını burnunu kırarlar... bize oldu yok yere jaila attı benim bi arkadaşı arkadaş çocuğu (89 luydu çocuk) sıkıştırdı evinin çıkışında ağzını burnunu kırdı valla bilemiycem...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: karpuz, 02 June 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Olm gelirler ağzını burnunu kırarlar... bize oldu yok yere jaila attı benim bi arkadaşı arkadaş çocuğu (89 luydu çocuk) sıkıştırdı evinin çıkışında ağzını burnunu kırdı valla bilemiycem...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! oke de adamları pardo ama deli mi ditti :) taa ankaradan antalyaya ultima için :) 600 km galiba tam bilmiyorum ama :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Uo için kavgaya şahit oldum. Şehirlerarası çalışıyorlar mı bilmem.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Gelirlerse tek açıklaması olur oda kayıtlı oldugun serverda kayıt bilgilerini görme yetkisine sahiplerse ve sen bilgilerini doğru girdiysen olabilir ama bence %5 ihtimal bunun olabilmesi. Çocuklar blöf atmış :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Adiemus, 02 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: Şehirlerarası çalışıyorlar mı bilmem.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal :) koptum ehe vardır belki ya - muavin bağırı "hadin beyler antalyadakileri dövmeye gidecek olanlar kalkıyoz !! " - abi bi sn arkadaşda gelecekti - ya kardeşim sizi mi bekleyecez daha ordan mersizne gidecez alla alla işimiz var güzümüz var :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Absolut, 02 June 2003 18:38 tarihinde demiş ki: Çocuklar blöf atmış :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli yok yok abi bunlar ciddi galiba ya harbi harbi geleceklermiş[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Gelecekleri varsa görecekleri var :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hmm kaç güne gelecekler? bak paticikden olduğun için sadece mermi parasına keskin nişancın olabilirim:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 şöle bi pencereye pusarım yanınıza geldikleri an indiririm teker teker ha ne dersin?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Chemical, 02 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki: şöle bi pencereye pusarım yanınıza geldikleri an indiririm teker teker ha ne dersin?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! olabilir bak iyi fikir :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 eheh kaçda gelicem kaç kişi:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Chemical, 02 June 2003 19:12 tarihinde demiş ki: eheh kaçda gelicem kaç kişi:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! len taa istanbuldan adamlara kusmak için antalyaya mı gelcen :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 olabilir:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 haa bi de bak geliyonda dayak atmak yerine yersek hastane paraları kimden sigortalımısın ? hadi kalacak yerin var paticik aile dostumuz :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar