Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Windows XP ve Style XP kullanıyorum. Windows Skin'inde hiç sorunum yok. Takır takır çalışıyor. Ancak icon konusunda sorun yaşıyorum. desktopumdaki geri dönüşüm sepeti ve my computer simgeleri düzgün çalışıyor. diğer iconlar ise bir tuhaf. misal xp'nin folder iconu sarı, shortcut simgesi beyaz, harddisk simgesi gri. stylexp'deki icon set'inkiler ise, folderlar mavi, shortcut simgesi yeşil, harddisk ise mavi. Normalde bahsettiğim geri dönüşüm sepeti ve my computer dışında xp icon seti kullanılıyor. Ancak bir oyun açıp kapattığımda, örneğin Scrabble2003 veya rome total war, xp iconlarını kullanan tüm iconlar, asıl istediğim iconlara dönüşüyor. ancak bunlar stabil değil. ilk başta "acaba bilgisayar elektrik kesildi kapandı, iconlar o yüzden mi değişti" diye düşünüyordum. direk windows xp shut down kullandım, yine de iconlarda sorun yaşadım. neden sürekli xp icon'larına dönüyor. illa scrabble2003 gibi bir oyun mu açmak zorundayım bu iconları kullanmak için? neden bir stabilite yok. bu konuda yardım ederseniz çok seviniceğim, xp iconları görmekten çok sıkıldım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla tam bilemiyorumda , kimseye tavsiye etmiyorum style xp exploreri yiyip bitiriyor , ve ne olursa olsun 2-3 hafta sonra format atmak zorunda birakiyor , bilemedin windows reinstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahah nerden uyduruyorsunuz bunları, style xp explorer'i bitirmiyo veya formata sebep olmuyor. en azından kendimden biliyorum hiç öyle birşey yok şu güne kadar çok şükür. ha dikkatsiz kullanıcıların bilgisayarına spyware veya virüsler girebilir theme yükleyecem diye, orası biraz dikkat meselesi evet. bone senin sorunun ise kullandığın theme'den olabilir diye düşünüyorum[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2-3 haftayı geç, en az 5 aydır kullanıyorum, tek bir sorun görmedim style xp ile alakalı. explorer'a da bir yük bindirmiyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sen bilmion bu isi bonee cik cik bide 5 aydir ayni xpyii kullanion bi kere ordan kaybettin saten (:[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: sanerixx, 27 Aralık 2004 12:53 tarihinde demiş ki: ahah nerden uyduruyorsunuz bunlarıvalla nasılda anladın bi bakışda dimi ? götümden başımdan salliyorum helal valla zeka almış yürümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 stylexp nasıl explorer'a yük bindiriyor anlamış değilim. sen win98 temasıyla mı kullanıyorsun yük binmesin diye bilgisayarını? şu icon sorunu ise mesela ekran ayarlarıyla ilgili birşeyin olduğunu tahmin ediyorum eğer bir oyundan sonra düzgün çalışıyorsa oyunun ekran özelliklerine bakıp ayarlamayı deneyebilirsin (örn: scrabble hödö 1024x768 çözünürlükte, 16 bit renkte çalışıyorsa sen masaüstünü o özelliklere ayarlamayı deneyebilirsin) sorunu çözermi bilemem tabi :D[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar